ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2019 | 13:04

Πρόβλημα με γονεις

Μέχρι που έχουν δικαίωμα οι γονείς να λένε την γνώμη τους όσον αφορά τον σύντροφό μας? Δεν τον δέχονται με τίποτα τον σύντροφο μου... Κ έχω κολλήσει χωρίς να σημαίνει πως θα χωρίσω διότι μου λένε ότι τους πικραινω με αυτήν την επιλογή.
5
 
 
 
 
σχόλια
Καραβαν εμένα δεν με πειράζει ο άνθρωπος μου είναι σε μια σχολή ήδη, όχι πανεπιστημίου αλλά κάνει αυτό που του αρέσει. Απλά δυσκολεύομαι να τους πικρανω γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε να χωρίσω θέλω με τίποτα.
Σύνδρομο καλού κοριτσιού, ε; Ναι...Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Οι γονείς αν μεταχειρίζονται το επιχείρημα της "πίκρας" σου κάνουν συναισθηματική χειραγώγηση (πριν πάνε στο επόμενο λέβελ που είναι οι εκβιασμοί για να γίνει το δικό τους). Προσοχη, αν μένεις όμως στο πατρικό και σε ζουν με τα δικά τους λεφτά, δεν μπορείς να πατήσεις πόδι στον βαθμό που μπορείς αν δεν εξαρτάσαι. Βέβαια, το ερωτικό κομμάτι είναι πολύ προσωπικό και πάλι δεν τους πέφτει λόγος. Καλό είναι να μην τους πιάνεις συζήτγσγ για να πειστούν, την ενέργεισ´ σου χάνεις. Οι πρσ´ξεις ομιλούν δυνατότερα από τα λόγια. Μια χαρά μου ακούγεται ο άνθρωπος, με κάτι ασχολείται, μορφώνεται, ψάχνεται. Βεβαίως, κρατώ μια πισινή οι γονείς σου να βλέπουν κάτι που εγώ αποκλείεται να το βλέπω ως παντελώς άσχετγ της κατάστασης.Καλή δύναμη!!
Δεν τον ήθελαν πριν καν τον δουν μόνο για αυτούς τους λόγους. Δεν τον είχαν γνωρίσει και ήταν ανένδοτοι, μέχρι που λένε αν το έχεις αποφασίσει πήγαινε κάνε ότι θες
Αχ...το λένε επειδή είναι πολύ σίγουροι όυι δεν θα το κάνεις....λεονταρισμοί του ass...Ο υπερπροστατευτισμός της ελληνικής οικογένειας με το βαμβάκι σφάζει (όταν δεν σφάζει κυριολεκτικώς, σαν την μακαρίτισσα την κοπέλα με τον Αφγανό σύντροφο...)Καλή μου, μια φορά ζούμε. Μόνο μία. Δεύτερη δεν έχει. Ζήσε την ζωή σου για να μην γυρίσεις πίσω στα 50 και πεις " δεν έζησα". Στο λέει κάποια που μάλλον έχει την ηλικία της μάνας σου.
Scroll to top icon