ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2019 | 03:27

Ζηλεύω σαν τρελή

Ήμασταν μαζί 6 μήνες και τον πίεσα να κάνουμε παιδί (το ξέρω ότι δεν έπρεπε αλλά δεν είχα όλα τα χρόνια μπροστα μου στα 41)μου είπε ότι δεν νιώθει έτοιμος (λες και ήταν μωρό στα 35 του ) μετά από 6 μήνες χάνει την δουλειά του και μου λέει ότι θα γυρίσει στην πόλη του (100 χιολιόμετρα από εδώ) μου ζητάει να χωρίσουμε....μετά από δυο μήνες πήγα και τον βρήκα ...αλλά ενώ κάναμε σεξ δεν φάνηκε να θέλει να τα ξαναβρούμε...τον ψάρεψα και δεν είχε βρει άλλη...όποτε ερχόταν στην πόλη μου για να δει τους φίλους του μου τηλεφωνούσε και βρισκόμασταν (παράλληλα είχα προχωρήσει με άλλους και το ηξερε) για ένα χρόνο εξαφανίζεται και χθες βγαίνω έξω με την παρέα μου στο στέκι μας και ήταν εκεί με ένα 20χρόνο(που μάλλον την έφερε μαζί του για να την γνωρίσει στους φίλους του )..τον πλησίασα διακριτικά και έκανε ότι δεν με είδε σε κάποια φάση η άλλη πάει τουαλέτα και περίμενα να μου μιλήσει...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί αλλά ζηλεψά και δεν μπορώ να ηρεμήσω από χθες....ειλικρινά δεν ξέρω γιατί μετά από τόσο καιρό...
7
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει, αν αυτές είναι οι ανάγκες σου σε αυτή την περίοδο της ζωής σου, καλά κάνεις και είσαι ξεκάθαρη με τον εκάστοτε σύντροφό σου. Είναι τίμιο. Κι αν δε θέλει δεν πειράζει, δεν ήταν ο κατάλληλος Τώρα όλα τα άλλα.... Φαντάζομαι νιώθεις απόρριψη που τον είδες με άλλη γυναίκα. Θέλει το χρόνο του, θα περάσει.
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς ; του ζήτησες παιδί από την αρχή ενώ δεν το ήξερες καν ,σε χώρισε και τον κυνήγησες, ήσουν απελπιστικά διαθέσιμη και σε είχε για καβάτζα, έσκασε μύτη με το πιπίνι και μας γράφεις "τον πλησίασα διακριτικά ενώ ήταν με άλλη" με τίτλο "ζηλεύω σαν τρελή" περαστικά !!!
Οκ, βγάζει μάτι ότι ζηλεεψες γιατί τον ειδες με μια 20 χρόνια μικρότερη σου, όμως μην το δείχνεις πια και τοσοοοοο. Άλλωστε, ούτε αυτή θα μείνει για πάντα 20.
Ζήλεψες γιατί είσαι εγωίστρια και θα ήθελες να τον δεις στα πατώματα αλλά έσκασε με το γκομενάκι και σου έριξε άκυρο.Μου αρέσει που ρωτάτε κιόλας.
Παιδιαρίσματα... Αν δεν έγραφες ηλικίες θα νόμιζα πως η εξομολόγηση είναι γραμμένη από μαθήτρια λυκείου... Έχεις προχωρήσει κι έχει προχωρήσει κι αυτός. Grow up!
Scroll to top icon