ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2019 | 06:28

Ευγένεια!

Θεωρω πολυ σημαντικη την ευγενεια σε εναν ανθρωπο.θεωρω πολυ σημαντικο το χαμογελο και τους καλους τροπους και οσα προβληματα και να εχω προσπαθω να μην με επηρεαζουν σε σχεση με τους γυρω μου και ακομα και οταν εχω παρα πολλα νευρα να συμπεριφερομαι ακρως ευγενικα!προσφατα δυο φιλοι μου (ενας αδρας μια κοπελα) ξαφνικα αρχισαν να συμπεριφερονται με κακια δηλαδη πετανε ακρως προσβλητικες εκφρασεις που εμενα με πληγωνουν και μετα το καλυπτουν στον χαβαλε.....εγω δεν μπορω να τους απομακρυνω απο κοντα μου διοτι εχουμε καθημερινη επαφη στον χωρο εργασιας μας.πως θα αντιμετωπιζατε μια τετοια κατασταση στην θεση μου;γυρναω καθε μερα σπιτι μου πολυ στεναχωρημενη!
1
 
 
 
 
σχόλια
Χρειάζεται να βάλεις όρια. Όταν σου λένε κάτι που σε προσβάλλει, να το λες. Ότι δεν επιτρέπεις τέτοια λόγια, ειδικά στο χώρο εργασίας σου! Δεν επιτρέπεις σε κανένα να σου μιλάει έτσι. Συνήθως, αυτοί οι άνθρωποι προσβάλλουν μέχρι εκεί που τους παίρνει. Αν βάλεις όρια, σταματάνε. Μελέτησε αρθρα σχετικά με τα όρια, θα βοηθήσεις πολύ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon