ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2019 | 02:09

Εγκλωβίστηκα

Επαρχία. Με σχετικά καλή, σταθερή δουλειά. Όλοι μου λένε "μια χαρά είσαι εκεί". Αλλά δε με γεμίζει τίποτα. Φίλοι μηδέν, σχέση ανύπαρκτη, γνωριμίες ελάχιστες. Μια δουλειά ανεκτή, με ανθρώπους κυρίως τοξικούς, κάτι παντρεμένες με παιδιά που κουτσομπολευουν μπας και γεμίσουν έτσι τη μίζερη ζωουλα τους. Βαρέθηκα να σηκώνομαι απ' τις 6:30, να γυρίζω σπίτι 4 για να φάω και να κοιμηθώ, μετά λίγα ψώνια και λίγο γυμναστήριο και τέλος η μέρα. Ωραία, βγάζω 7 κατοσταρικα, και; Τα 150 πάνε σε βενζίνες και πρωινό στη δουλειά, καθαρά έχω γύρω στα 550. Καλύτερα να βγω ταμείο να παίρνω 400 για 8-10 μήνες αλλά ούτε κούραση ούτε τοξικότητα ούτε πρωινά ξυπνήματα ούτε ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Αλλά "είναι αορίστου, είναι μόνιμη, πώς θ αφήσεις τέτοια δουλειά;". Μακάρι να μπορούσα να φύγω Αθήνα Θεσσαλονίκη να έχω μια καλύτερη ζωή. Όμως κι αυτό ρίσκο είναι. Τι να πω, αλλιώς ήθελα να ναι στα 36 μου. Άντε καληνύχτα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μαλλον το προβλημα ειναι πως δεν εχεις μια καλη παρεα ή εναν συντροφο για να περνας ομορφα τον ελευθερο χρονο σου, που ειναι πολυς συγκριτικα με το αν ησουν σε μεγαλη πολη.
Εχει πλακα οτι ο ανθρωπος ηθελε να πει την ανησυχια του γι αυτα που περναει...κι ακουει στα σχολια απο εξυπνακηδες,ακριβως αυτα που ακουει στη ριαλ ζωη αντι να υπαρξει μια υποτυπωδης κατανοηση τουλαχιστον..εν γενει, εγινε μια συζητηση απο κατω για το τι συμβαινει στην αθηνα και η εξομολογηση, αορατη..Εχω περασει τα ιδια...ως ξενος σε μικρη επαρχια κι ειχα κοντεψει να τρελαθω γιατι επρεπε να αντεξω πιεση δουλειας,μοναξια,δυστυχως οικογενειακα κτλ...πρωτη ερωτηση μου ειναι οτι οντως σου εχουν τελειωσει οι επιλογες;;..συνεχισε να προσπαθεις με νεα χομπι αρχικα..θα γεμισεις το χρονο σου και ποιος ξερει ποιον/α μπορει να γνωρισεις...τωρα ως προς τη δουλεια δεν ξερω με τι ασχολεισαι...αλλα καποιες επιλογες στη ζωη μας ειναι ρισκα..καλη επιτυχια !!
Αθήνα ή Θεσσαλονίκη λέει.Γελασμένος όποιος πιστεύει ότι στις μεγάλες πόλεις τον περιμένει καλύτερη μοίρα.Μαύρο φίδι,ειδικά στην Αθήνα και ειδικά αν δεν είσαι από εκεί.
Αθήνα θα χάνεις ένα έξτρα τρίωρο πήγαινε έλα για τη δουλειά.Θα γυρίζεις πτώμα και το μόνο που θα κάνεις είναι να δεις μια ώρα τηλεόραση πριν φας και κοιμηθείς.Και όταν έρθει το ρεπό ή η άδεια θα είσαι τόσο ζόμπι για να πάρεις συγκοινωνία να πας κάπου καλά για έξοδο που στο τέλος καταλήγεις να μένεις σπίτι γιατί βαριέσαι.Το βγαίνω επαρχία σε σχέση με Αθήνα είναι μέρα με τη νύχτα αν δεν είσαι τυχερός να μένεις σε περιοχή της προκοπής στην οποία θα έχεις ότι θες από διασκέδαση χωρίς να χρειάζεται να πάρεις συγκοινωνία.Περσι ήμουν Αθήνα και για μια βόλτα ήθελα σαράντα λεπτά με μια ώρα για να κατέβω Σύνταγμα και από εκεί να πάω Θησείο πλάκα Μοναστηράκι για καφέ ή για ψώνια.Για να μη μιλήσω για ένα απλό περπάτημα που εκεί που έχω συνηθίσει να βλέπω βουνά και λίμνη απλά περπάταγα και γύρω μου έβλεπα μόνο πολυκατοικίες και δρόμους με κίνηση.Η Αθήνα είναι γαμάτη για όσους έχουν χρόνο να και τη δυνατότητα να τη γυρίσουν.Αλλιώς κλείνεσαι μέσα και σε πιάνει φρίκη.
Scroll to top icon