ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2019 | 19:21

Κρίση Πανικού;;

Καλησπέρα σας, θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας. Όταν κάποιες φορές πάω κάπου είτε για καφέ η μαζεύομαστε σπίτι με τα αδέρφια μου κτλ.. με πιάνει αγχός. Δε θέλω να μιλάνε με ενοχλεί βγάζω νεύρα, με ρωτάνε πράγματα και νευριάζω χωρίς λόγο νίωθω οτι ταλαιπωρούμαι. Λέω καλύτερα να καθόμουν σπίτι μόνη μου... νιώθω λίγο καλύτερα οταν είμαι μόνη... Όχι οτι μου περνάει αυτό απλά νιώθω λίγο πιο ήρεμα. Δε ξέρω τι είναι αυτό ,ζορίζομαι πολύ στο να προσποιούμαι μπροστά τους και θέλω απλά να περνάει η ώρα να φεύγω να πηγένω σπίτι μόνη που δε μαρέσει αλλά νίωθω μια λίγη σιγουριά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κατα καιρους οταν δεν ειμαι καλα (ειτε πιεσμενη ειτε πολυ στεναχωρημενη) παθαίνω κρισεις πανικου! Ειδικα σε κλειστους χωρους με πολυ κοσμο αρχιζεις να αισθανεσαι οτι δεν οξυγωνεσαι καλα, ανακατευεται το στομαχι σου και μετα λιποθυμας! Δεν ειμαι γιατρος αλλα αυτο που περιγραφεις δε μοιαζει με κριση πανικου ωστοσο αν σε απασχολει θα σου προτεινα να επισκεφθεις καποιον ειδικο!
Scroll to top icon