ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2019 | 22:16

Δεν μου αρεσω

Τελευταια νιωθω πολυ ασχημα για τον εαυτο μου...ειδικα οταν βλεπω τις πολυ ομορφες κοπελες στο ινστα που ακολουθει το αγορι μου νιωθω 0.Αυτες ειναι ψηλες με ποδαρες μπλε ματια γωνιες στο προσωπο ενω εγω ειμαι 1,62 αδυνατη με καμπυλες εκει το σωζω αλλα εχω πολυ στρογγυλο προσωπο μικρα ματακια γενικα αδιαφορη..μια φορα μπυ ειχε πει οτι του αρεσουν γυναικες τυπου ζετα δουκα πηνελοπη αναστασοπουλου που εχουν πολυ σεξυ προσωπα ενω εγω μοιαζω με καρτουν και ολοι με περνανε για 18 και ειμαι 24...ενιωσα πολυ αβολα και ακομα αναρωτιεμΙ τι κανει μαζι μου ενω τον φλερταρουν πολυ ωραιες κοπελες...νιωθω ενα μηδενικο......
6
 
 
 
 
σχόλια
Δύο πράγματα θα πω. 1) Το πιο ελκυστικό σε μια κοπέλα είναι η αυτοπεποίθηση της.2). Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με φωτογραφίες του ινσταγκραμ. Στο ινσταγκραμ τίποτα δεν είναι αληθινό.
Εσύ τι κάνεις μαζί με έναν άνθρωπο που σε συγκρίνει με διάσημες γυναίκες, που σου περιγράφει ότι τον φλερτάρουν συνεχώς και σου δημιουργεί ανασφάλειες; Δεν σου αξίζει αυτό το πράγμα! Πάντα υπάρχουν πιο όμορφες κοπέλες από εμάς, πάντα υπάρχουν λιγότερο όμορφες από εμάς! Τι σημασία έχει όμως; Κάθε άνθρωπος είναι υπέροχος για αυτό που είναι, αυτή η μοναδικότητα τον κάνει όμορφο κι αξιολατρευτο! Καλή μου φύγε από αυτή τη σχέση πριν γεμίσεις κι άλλες ανασφάλειες. Σου αξίζει ένας σύντροφος με τον οποίο θα νιώθεις πανέμορφη!
Εμ αυτό προσπαθώ να πω κι εγώ, βάλε ένα τέλος . Υπάρχουν άνθρωποι που μειώνουν τους συνανθρώπους τους γιατί έτσι νιώθουν αυτοί καλύτερα ή για να "τσακίσουν" τυχών αντιδράσεις . Το πώς σκέφτονται είναι δικό τους θέμα. Η εξ όμως δεν πρέπει να επιρρεάζεται .Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει να αγαπά.
Κοίτα μην στενοχωριέσαι. Να σου πω εγώ που είμαι μια πολύ όμορφη κοπέλα ,στα 17 μου με φώναζαν Ούρσουλα Άντρες. Το τότε αγόρι μου είχε φαγωθεί ότι της μοιάζω . Λοιπόν τώρα είμαι αρκετά μεγαλύτερη και ο σύντροφός μου είναι τύπου, κι αυτός, σαν καρτουνάκι, να καλή ώρα μου θυμίζει το μιούζικαλ η Παναγία των Παρισίων. Όλα, κορίτσι μου γούστα είναι . Περί ορένξεως κολοκυθόπιτα. Όλοι είμαστε όμορφοι και όλοι άσχημοι. Το μυαλό μετράει.
Scroll to top icon