ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2019 | 15:24

Η καλοσυνες της μάνας μου

Είμαι με κάποιον εδώ κ 2 μήνες. Αυτή τη φορά είπα θα το κρατησω μυστικό δεν θα μάθουν τίποτα οι δικοί μου γιατί κάθε φορά γίνονται αδιακριτοι και με πρήζουν, η μανα μου κυρίως.Δυστυχώς με ψαρεψε το έμαθε κ το πρώτο πράγμα που μου είπε "τι είναι αυτός? να προσεχεις" κ το δεύτερο πράγμα "είναι και ωραίος?θα έχει κ άλλες και θα σε κοροϊδεύει" Με εκνεύρισε τόσο πολύ και με στενοχώρησε αλλά δεν είπα τίποτα. Δηλαδή για ποιον λόγο δεν μπορεί να πει μια καλή κουβέντα και να το αφήσει εκεί?
3
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζει πως λέγοντας σου τέτοια «καλά λόγια» θα σε κάνει πιο καχυποπτη και θα σε προστατεύσει από το να πληγωθείς σε έναν ενδεχόμενο χωρισμό. Απλά αν μπορείς περιόρισε τα όσα της λες για σχέσεις.
Κόβεις την καλημέρα με.τη μάνα σου και να δεις για πότε θα στρώσει...Απλά τα πράγματα..οι γονείς δεν είναι ιερά τέρατα.μκαι αυτοί μπορεί ναναι μλκες..
Γιατί δεν είπες τίποτα; Να λες τι σε ενοχλεί, να βάζεις όρια στις σχέσεις σου καλή μου. Να της μιλήσεις, να της πεις ότι θα ήθελες πολύ να μπορείς να νιώθεις πιο άνετα, πιο χαλαρή και να μιλάς για τα προσωπικά σου μαζί της, αλλά όταν σου μιλάει με αυτόν τον τρόπο, νιώθεις ότι δεν εμπιστεύεται τις επιλογές σου ή προσθέτεις ό,τι νιώθεις εσύ. Μπορεί να στα λέει αυτά με αγάπη,για να σε προστατεύσει και να μην αντιλαμβάνεται ότι σε πληγώνει. Για αυτό είναι χρήσιμο να κάνετε αυτή την κουβέντα.
Scroll to top icon