ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2019 | 16:14

Τρελαίνομαι;

Φοβάμαι τα σκυλιά...Παρα πολυ!Δε με εχει δαγκώσει ποτε κανενα αλλα τα φοβάμαι υπερβολικά.Στο θεμα,μας.Εδω και δυο μηνες,(ναι 2!) είμαι κλεισμενη σπιτι πλην 4/5 φορων και αυτες αφου καλεσα ταξι,διοτοστην ευρύτερη περιοχη γυρω απο το σπιτι μου,παραμονευει ενα αδεσποτο μεσαιου αναστήματος αδεσποτο που ορμαει...Είναι απίστευτο,σχεδον αδιανοητο πως μπορεί μια φοβία,να καθορίσει τη ζωή σου στην καθημερινότητά της!!!Εχω να δω μια φιλη που μενει καπως μακρια αλλα πηγαινα,εστω με τα ποδια 2 μηνες!Ευτυχώς μια αλλη φιλη μου την ειδα γτ πηραμε ταξι.Μενει κ εκεινη απομονωμενη...Σήμερα θελω να παρω καποια πραγματα κ αναγκαστηκα θα ζητησω να με παει εως το σουπερ ενας γνωστος που θα,ερθει να καθαρισει και κατι χορτα στην αυλη.Αυτο το σκυλι είναι ο εφιαλτης μου και η τιμωρια μου για τις αμαρτιες μου.Δεν είναι αστειο...Δεν μιλαμε για φοβου αλλα για φοβία...Ο Θεος να δωσει να την ξεπερασω,αλλιώς με βλεπω να ξεκαλοκαιριαζω μεσα.Υ.Σ:Και ναι!Είμαι 34 ετών γαϊδούρα και φοβάμαι !!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Τα σκυλιά ανάλογα πως τα μεγαλώνεις. Αν έχουν μεγαλώσει με αγάπη, είναι καλά και τρυφερά με τους ανθρώπους. Βέβαια αν κινδυνεύεις, θα το καταλάβουν και θα σε προστατέψουν. Αν έχουν υποστεί bullying, μπορούν να γίνουν πραγματικά επικίνδυνα ακόμα και σε ανθρώπους που έχουν φιλικές διαθέσεις απέναντι τους. Αν τα φοβάσαι, το καταλαβαίνει και μπορούν να γίνει ακόμα πιο επιθετικά.Ποιος είναι υπεύθυνος στην περιοχή που είσαι για τα αδέσποτα; Πάρε ένα τηλέφωνο να τους πεις τι συμβαίνει. Σκέψου να περάσει από κει κάποιο παιδάκι.
Scroll to top icon