ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2019 | 23:23

.

Η κολλητή μου έκλεισε τα 45 και της χαρίσαμε επίσκεψη σε ένα καλό κομμωτήριο για να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Τα είχε σκούρα ξανθά και αρκετά μακριά, τελευταία φορά τα έβαψε πριν χρόνια. Όταν την είδαμε μετά πάθαμε πλάκα, την συμβούλεψαν να τα βάψει κόκκινα και το έκανε! Έχει γαλάζια μάτια και της πάει απίστευτα το κόκκινο, τα έκοψε και μέχρι τους ώμους φαίνεται άλλος άνθρωπος. Χάρηκε και της άρεσε πολύ το καινούργιο της λουκ, αλλά όταν πήγε στο σπίτι ο άντρας της έπαθε σοκ και της είπε ότι δεν είναι καθόλου ωραία και να αλλάξει το χρώμα στα μαλλιά όπως ήταν. Είναι πολύ πιο όμορφη τώρα όλοι συμφωνούμε και αυτός της χάλασε τη χαρά της.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει, έχει το δικαίωμα να μην του αρέσει η αλλαγή, ο καθένας έχει τα γούστα του. Αλλά σαφώς δεν έχει το δικαίωμα να της υποδείξει τι να κάνει με τα μαλλιά της. Δικά της είναι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon