ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.5.2019 | 11:15

Απλά δεν θέλει!!!

Επειδή διαβάζω συνέχεια εξομολογήσεις του τύπου με φλερτάρει αλλά δεν κάνει κίνηση κι επειδή είναι κάτι που το χω περάσει και γω αρκετές φορές ήθελα απλά να πω την γνώμη μου... Αν κάποιος σε θέλει θα κάνει κίνηση. Θα σου πει να βγείτε, θα σου ζητήσει το τηλ. Η το φεισμπουκ, θα κάνει κάτι τέλος πάντων. Όταν υπάρχει φλερτ και διαιωνίζεται στους τρεις και τέσσερις μήνες απλά δεν πρόκειται να οδηγηθει κάπου. Είναι το φλερτ του να χαμε να λέγαμε. Επειδή είναι χωρισμένος ,πικραμένος , δεσμευμένος , αναποφάσιστος η απλά ένας @#€&@#€ που παίζει . Εννοείται δεν ξέρεις ποτέ που θα καταλήξεις και με ποιον και τι θα παιχτεί ακριβώς και πότε ..Αλλά τέτοια φλερτ μπορώ να πω τώρα που είμαι πάνω από 30 ότι απλά δεν καταλήγουν κάπου. Όσο για τους συνεσταλμενους που δεν κάνουν κίνηση νομίζω φαίνονται ότι όντως είναι συνεσταλμενοι. Οι υπόλοιποι απλά δεν είναι διαθέσιμοι για σχέση η σεξ και προτιμούν να σε γυροφερνουν γιατι... έτσι!!! Οπότε γιατί να χαλάς χρόνο και ενέργεια σ' ένα φλερτ που δεν σε πάει κάπου; Λογική και πάλι λογική. Επίσης ακόμη και όταν βγούμε με ένα άτομο πρέπει να οδηγηθεί κάπου. Η στην λήξη η στην αρχή . Με τα συνεχόμενα ραντεβού που πάλι δεν οδηγούνται πουθενά είναι η ίδια κατάσταση. Και αν υπάρχει κάποιος που έριξε κάποιον η κάποια στο 36 ραντεβού θα ήθελα να τον ακούσω πραγματικά!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θα κάτσω να μυρίσω τα νύχια μου για κανέναν . Αυτός που με ενδιαφέρει μεγάλος άνθρωπος είναι, γιατί κι εγώ δεν είμαι μικρούλα, μπορεί να έρθει να μου μιλήσει (δεν έχει μόνο εκείνος τα δικά του που σχετίζονται με το παρελθόν, έχω κι εγώ τα δικά μου). Άντε και καλό μας μήνα . Όποιος δεν μπορεί. Κάποιος άλλος θα μπορέσει. Nextttt!!!!!
Scroll to top icon