ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2019 | 13:56

Τοξικοι ανθρωποι

Κρατήστε τους μακρυά μακρυά μακρυά. Εδώ και 5 χρόνια ζω ένα μπουλινγκ κυριολεκτικά. Για όλους ότι και να γίνει εγώ θα φταίω. Χωρισες; εγω φταίω. Τσακωθηκες με τους δικούς σου; εγωνία θα φταίω. Δεν πέρασες τα μαθήματα στην εξεταστική; εγω θα φταίω. Καταστράφηκε ο κοσμος; εγω θα φταίω. Με έχουν κάνει πέρα όλοι γιατί προφανώς ποιος θα φταιγε; εγω. Παιδια τσιλαρετε λιγάκι. Αναλογιστειτε λίγο και τη δική σας συμπεριφορά και μετά γυρίστε και πείτε μου ότι εγώ φταίω. Βγαίνω εκεί που σπουδάζω : η σκύλου. Δεν βγαίνω εκεί που σπουδάζω : η αντικοινωνική και η μονοχνωτή δεν θα βρεις έτσι γκομενο κουκλα μου . Έχω γκομενο: πως γύρισε και σε κοίταξε εσένα ανηρωπος. Δεν έχω γκομενο : ε τι σιγά μη σε πάρει εσένα στα σοβαρά άντρας ποτέ μην τρελαθούμε δηλαδή! Οι " φίλες " μου μπροστά τους είμαι καλή λύση πίσω με έχουν θάψει τόσο που περισσότερες πιθανότητες να βρεις πετρέλαιο έχεις παρά εμένα. Για μια φάση είχα μείνει εντελώς μόνη μου και έστελνα μόνο εγώ να βγαίνουμε. Αυτές ποτέ. Τώρα δεν στέλνω ούτε εγώ και γύρναει η άλλη και λέει " αφού ήσουν εδώ γιατί δεν εστειλες; " hello κοπελιά εσύ θα πάθεις κάτι αν στειλεις; Η άλλη " δεν μπορώ να βγω είμαι αρρωστη" και μετά από λίγο " πάμε βόλτα; " το κάνε μια δυο .. της στέλνω την άλλη φορά οπότε μπορείς στείλε μέσα στην εβδομάδα να βγουμε. Δεν απαντησε ποτέ και πέρα από αυτό δεν έστειλε και πότε. Ε αι σιχτιρ. Εγώ φταίω που ασχολούμαι. Γι αυτο μακρυά από τους τοξικους και τους δήθεν. Προταιρεοτητα ο εαυτός σας και όλοι οι υπόλοιποι μετά από εσάς. Προσωπικά για εμένα από το καλοκαίρι έρχονται τρελές αλλαγές που δεν θα αρεσουν καθόλου σε όλους αυτούς.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τις αλλαγές θα τις κάνεις για σένα. Και αν τις κάνεις, δε θα κάτσεις περιμένεις το καλοκαίρι, αυτή τη στιγμή θα τις υλοποιήσεις. Μέχρι το καλοκαίρι είναι ένας μήνας. Θα χαλάσεις 30 μέρες από τη ζωή να υπομένεις τη χαζομάρα του κάθε ανθρώπου;;;Σύνελθε και στείλτε τις από 'κει που ήρθαν. Δε τις έχεις ανάγκη.
Scroll to top icon