ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2019 | 15:52

Πραγματικότητα

Σήμερα μέτρησα το ύψος μου και πέρα απο κοντή είμαι και υπέρβαρη. Τόσο καιρό νόμιζα ότι είμαι 1,65 ενώ είμαι 1,60 ακριβώς! Με το κοντή δεν έχω θέμα ίσα ίσα μου αρέσει αλλά με τα κιλά ναι...ποτέ δεν ήμουν αδύνατη πάντα ήμουν κανονικη ζουμερή αλλά νόμιζα ότι είχα φυσιολογικό βάρος σύμφωνα με το ΔΜΣ, άλλωστε είναι θέμα υγείας. Τώρα για 3 κιλά είμαι υπέρβαρη...κλαίω! Πρέπει να το ράψω!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως θες να πεις παχυσαρκη;; Αν ναι τότε είσαι μόνο τρία κιλά μακριά απ' το φυσιολογικο οπότε δε τρέχει τίποτα !!! Αν όμως είσαι υπέρβαρη τότε έχεις αρκετά παραπανισια κιλά και λόγω ύψους θα σου φαίνονται πολύ οπότε καλό θα ήταν να κάνεις κάτι .
3 κιλά χάνονται σε 10 μέρες ,3 κιλά δεν σε κάνουν υπέρβαρη ,3 κιλά έβαλες το Πάσχα που απλά ξέφυγες .Έλα πάμε λίγο περπάτημα και θα επανέλθεις ..Θα ζήσεις καλό μου μην ανησυχείς .
Scroll to top icon