ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2019 | 18:12

1234

Πηγα να δω εναν "φίλο" μου. Συναντηθήκαμε στην πολυκατοικια του να μιλησουμε.Ημουν ερωτευμενη μαζι του και ηξερα πως και αυτος με ηθελε. Δεν ηθελα να μπω σπιτι του αλλα με διάφορες δικαιολογιες (και το εννοω ειλικρινα) με έπεισε να περασω μεσα για "1" λεπτο να μου δειξει το σπιτι του. Μετα απο μιση ωρα παλευαμε στο πατωμα οσο προσπαθουσε να με φιλησει. Δν ηθελα... και οχι γτ δεν γουσταρα αλλα γτ δν ειχα ξαναφιλησει καποιον και απλα ηταν βιαιος οποτε δν ηθελα να ναι έτσι. Ειπα τουλαχιστον 20 φορές οχι ή μη αλλα παρόλα αυτα με ανάγκασε.με φιλησε μετα απο 1 ωρα παλης και με αγγιξε οσο εγω σιγα σιγα εριχνα τις αμυνες μου γτ ημουν ερωτευμενη.Μετα απο λιγες μερες εμαθα πως ειχε κοπελα. Αυτα.... γενικα τον μισω. Ειδικά θελω να φυγει απο το πανεπιστημιο και να μην τον ξαναδω. Δν μπορω να συγκεντρωθώ να διαβασω. Να παρακουλουθησω στο μαθημα γτ ειναι εκει. Τον μισω τοσο αληθεια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που περιγράφεις είναι σεξουαλική παρενόχληση (κατάλυση της συναίνεσής σου), όχι μαμήλωμα των αμυνών σου, δηλαδή κάτι στο οποίο έχεις εσύ επιλογή κι έλεγχο.Λυπάμαι. πολύ... Λογικό να νιώθεις θυμό, αλλά για να μην υποφέρουν οι σπουδές σου, κάλεσε κάποια γραμμή για ψυχολογική υποστήριξη ώστε να μιλήσεις με ανθρώπους έμπειρους στο ζήτημα να σε στηρίξουν να το βγάλεις από μέσα σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon