ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2019 | 15:14

Ποιο το νοημα?

Τι νοημα εχει να ξυπνας , να γυμναζεσαι , να πηγαινεις σχολη ( χωρις να ξερεις αν οντως σου αρεσει) να διαβαζεις βιβλια , να βγαινεις κλπ? Δεν με ικανοποιει τιποτα πια. Ισως ειμαι αχαριστη αλλα πως διορθωνεται αυτο? Δηλαδη πως να μην ειμαι αχαριστη? Δεν θελω να γυμναζομαι γιατι δεν με ενοχλει το σωμα μου οπως ειναι και δεν νιωθω αναγκη να χασω κιλα. Δηλαδη τι? Αν τα χασω θα ειμαι χαρουμενη? Δεν θελω να παω σχολη γιατι την θεωρω βαρετη οπως και τα ατομα της...προσπαθησα να κανω παρεες αλλα τους βαριεμαι ευκολα. Γιατι να διαβασω βιβλια ενω δεν μου αρεσει για να καλλιεργησω το πνευμα μου? Και στην τελικη γιατι να βγαινω για να τους βλεπω ολους με τα κινητα να δειχνονται , να ειναι ντυμενοι προκλητικα, να νιωθουν ικανοποιηση μονο με αυτο? Με κουραζει ο εξω κοσμος και με φοβιζει.Θελω ή να αλλαξει ο κοσμος ή να μην ξαναβγω απο το σπιτι. Γινεται?
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαινω ειμαι παρομοια κι εγω σχετικά με τους άλλους.Σε σημείο που δεν σου επιβάλλονται άλλα άτομα απλά κάνε ότι σου αρέσει, μην κάνεις γυμναστική επειδή το κάνουν οι πολλοί,μη διαβάζεις βιβλία, μη βγαίνεις έξω με όσους περνάνε την ώρα στο κινητό και δείχνονται και ντύνονται είναι λαθος η συμπεριφοτα τους,χωρίς κάτι ουσιαστικό να κάνουν. εδώ θα σε κάνουν στη πράξη πολλά θα προσπαθήσουν να σε απομωνοσουν, περιθωριοποιήσουν γιατί δε πηγαίνεις με τη μόδα και τις τάσεις όμως εσύ κάνε αυτό που θέλεις. η σχολή μπορείς να δεις αν σου αρέσει εύκολα διαβάζοντας- ή βλέποντας τι βγαίνεις από εκεί στη θεωρία ίσως δε σου αρέσει- στη πράξη όμως ίσως αλλάξεις γνώμη. Τέλος σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι σαν εσένα οπότε ίσως βρεις. κάτσε σπίτι σου αν θέλεις καλύτερα μέχρι να αλλάξει που σίγουρα θα γίνει.
Scroll to top icon