ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2019 | 19:10

Δεν γίνεται να λειτουργήσω χωρίς να πιω καφέ

Δε ξέρω τι να κάνω και αν χρειάζεται να κάνω διαχείριση νεύρων.. νομίζω ότι δε πάω καλά αν δε πιω καφέ και δε περάσουν 2 ώρες το πρωί νιώθω ότι κυριολεκτικά θέλω να σκοτώσω άνθρωπο.. δε ξέρω αν είναι σε νορμάλ επίπεδο πλέον... Από τότε που εμένα με τη μητέρα μου το ίδιο, και τώρα που μένω με το αγόρι μου πάλι το ίδιο.. και μια αγκαλιά να μου κάνει το πρωί, και όμορφα να μου μιλάει εγώ δε μπορώ αν δεν ανοίξει το βλέφαρο οπότε βρίζω, καμιά φορά μπορεί να σπρώξω-τον χτυπήσω με δύναμη δε ξέρω πραγματικά αν πρέπει να το διαχειριστώ κάπως..
3
 
 
 
 
σχόλια
Όντως πάρτο απόφαση και κόψε τον πολύ καφέ γιατί όσα λες ότι μπορεί να κάνεις το πρωί δεν μου φαίνονται κουλ! Ίσως αν κάνεις ένα διάλειμμα με decaf να δεις πιο καθαρά κάποια πράγματα στην ζωή σου γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημά σου ο καφές... Πολύ σωστά αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται κάποια διαχείριση και σου εύχομαι καλή τύχη :-)
Λέγεται εθισμός και είναι σαν το τσιγάρο. Δεν μπορείς να το φανταστείς να το κόβεις γιατί πολύ απλά δεν αντέχεις στην σκέψη. Στην πραγματικότητα όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ξυπνήσουν μια χαρά με το μάτι γαρίδα και χωρίς καφέ, η διαφορά είναι οτι έχουν εθιστεί και ο εγκεφαλός τους έχει συνδέση την καφείνη με το ξύπνημα. Πάρτο απόφαση και κόφτον.
Scroll to top icon