ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2019 | 10:24

Complicated

Παιδιά πρόσφατα άρχισα να βγαίνω με ένα παιδί βγηκαμε αρκετές φορές για φαγητό ποτό πέρναγαμε ωραία γέλαγαμε καθόμασταν στον ήλιο. Δεν του έστελνα εγώ αυτός μονίμως. Την προτελευταία έξοδο π βγήκαμε περάσαμε υπέροχα. Όταν γύρισα σπίτι ωστόσο μ έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε επειδή με συμπαθεί και με πάει πολύ και δεν θέλει να γίνει σαν αυτά που κοροϊδεύω εγώ θέλει να μ πει δύο πράγματα. Τ ένα ότι του αρεσω πολύ και τ αρέσει και η παρέα μ. Και το δεύτερον ότι έχει σχέση και ότι δνε θα κάνει κάποια κίνηση πέρα από τ φιλικό. Ωστόσο θέλει να κάνουμε παρέα. Τ είπα ότι είναι δύσκολο γιατί όταν βγαίνεις μ καποιον και περνάς καλά εύκολα μπορεί να καταλήξει κάπου αλλού. Μ απάντησε ισχύει και πως είναι δίκοπο μαχαίρι. Και μ ζήτησε να βγούμε να μιλήσουμε από κοντά. Ε συζητήσαμε άσχετα πράγματα και στο τέλος φιληθηκαμε αρκετές φορές και μ είχε αγκαλια. Μετά έφυγα. Δεν είπαμε κάτι σχετικά. Τι φάση ακριβώς δεν έχω καταλάβει;; τι ακριβώς θέλει;;; η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει και μ αρέσει απλά αυτά π λέει έρχονται σε αντίθεση. Κάποιος που να μ πει πως να κινηθώ..
3
 
 
 
 
σχόλια
Πως να κινηθείς....προς την έξοδο ίσως; Κατάλαβε ότι γουστάρεις και το εκμεταλλεύεται όσο μπορεί. Την άλλη δεν την αφήνει από ανασφάλεια. Αν γουσταρε το ίδιο θα τολμούσε να διαλύσει τη σχέση του., Εκτός αν σου φτάνουν τα ψίχουλα που σου δίνει. Με τον τρόπο του αυτό δήλωσε ότι θέλει να δώσει.
Σοβαρά τώρα; Δεν έχεις καταλάβει;Ας το κάνουμε λιανά λοιπόν, γιατί η κοπελίτσα αδυνατεί:- Δεν θα πει όχι για μερικές συνευρέσεις και ας γίνετε σαν αυτούς που κοροϊδεύετε. Αν δεν προσδοκάς να χωρίσει και συμφωνείς σε μια γρήγορη σχεσούλα σε αυτή τη βάση, προχώρα διακριτικά μη σας πάρει χαμπάρι η νυν.- Αν έχεις προσδοκίες για μια πιο ολοκληρωμένη σχέση, αποχώρησε τώρα, καθώς σου δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα χωρίσει με την τρέχουσα σχέση του για σένα.
Scroll to top icon