ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2019 | 15:36

Φόβοι

Είμουν στη θάλασσα μέσα, και ξαφνικα στο πόδι μου μπλέχτηκε μια μεγαλη σακουλα. Έκανα τριπλουν και περπατησα στο νερο σαν τον Χριστο. Του χρονου παλι μπάνια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ την τελευταία φορά που κολύμπησα είδα ένα φιδάκι της θάλασσας που κολυμπούσε αμέριμνο. Και ήμουν και μόνη μου στην παραλία και όσο να'ναι δεν με ενθουσίασε η θέα του φιδιού. Όμως τελικά με προσπέρασε αδιάφορα, αποφάσισα και γω να το αγνοήσω και όλα καλά. Οι σακούλες βέβαια (και πολλά άλλα αν κοιτάξεις στο βυθό σε κάποιες περιοχές) προέρχονται από σκουπίδια που εμεις οι άνθρωποι ρίχνουμε στη θάλασσα καταστρέφοντας το περιβάλλον. Πόσα δελφίνια δεν πεθαίνουν κάθε χρόνο επειδή έχουν καταπιεί πλαστικά; Ίσως το καλύτερο θα ήταν να βγάλεις τη σακούλα και να την πετάξεις και το ίδιο να κάνεις, αν ξαναβρείς κάτι παρόμοιο. Όχι όμως να μην πας για μπάνιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon