ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2019 | 20:17

Ζώα σε μπαλκονια

Δυο σπίτια πιο κάτω απ'το δικό μου έχουν ένα σκυλάκι μόνιμα στο μπαλκόνι..περνάω από εκεί μερα πάρα μερα λόγω του ότι πάω στον φούρνο και πάντα είναι εκεί..κανονικά κάτι τέτοιο είναι παράνομο!σκέφτομαι να κάνω καταγγελία ..πιστεύετε θα έχει αποτέλεσμα ;;έχει βρεθεί κανένας σε αντίστοιχη θέση; σκέφτηκα να προειδοποιήσω τον ιδιοκτήτη Αλλά 1 δεν τον έχω πετύχει ποτέ 2 εαν του μιλήσω μετά θα ξέρει ποιος έκανε την καταγγελία ( μπορεί να μάθει έτσι Κ αλλιώς βέβαια)
2
 
 
 
 
σχόλια
Και τί φοβάσαι αν ξέρει ποιός είσαι? Αν ισχύει αυτό που λες, ένα πλάσμα κακοποιείται! Άρχικά τσέκαρε και άλλες ώρες να δείς αν είναι μόνιμα έξω, αν το βγάζουν βόλτα κτλ... πώς εβγαλες το συμπέρασμα με το μέρα παρά μέρα περαστικός για το φούρνο? Αν ισχύει κάνε μια σύσταση ή άσε ένα σημείωμα στην είσοδο της πολυκατοικίας αφού πρώτα έχεις ενημερωθεί για το νόμο και τα πρόστιμα. Ευγενικά πάντα και όχι επιθετικά. Συμβουλέψου μια φιλοζωική τέλοσπάντων. Και η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί, να ξέρεις.Όταν βλέπεις κάτι που σε ενοχλεί κάνε κάτι γι' αυτό!
Έχει πολλά δυστυχισμένα ζώα σε μπαλκόνια σε μεγάλες πόλεις κυρίως. Ίσως κάνε μια καταγγελία σε κάποια ένωση προστασίας ζώων στην περιοχή που το είδες. Τουλάχιστον να κάνουν έναν έλεγχο.
Scroll to top icon