ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2019 | 10:30

καλημερα

Ειχα κανει προχθεςβμια εξομολογηση οτι στα ξαφνικα ,ξυπνησα ενα πρωι και δεν ενιωθα τιποτα για την πρωην. Παιδια αυτο το συναισθημα συνεχιζει απαραλλαχτο. Ενα παιδι ειχε γραψει οτι μπουχτησα οτι μου τελειωσε. Θελω να διευκρινησω οτι δεν την μισω,απλα μου ειναι αδιαφορη. Επισης να προσθεσω οτι σταματησε και η κασετα που παιζοταν στο μυαλο μου με οτι περασαμε. Μακαρι να μην ξαναρθουν ολες οι σκεψεις μαζεμενες.
2
 
 
 
 
σχόλια
Συμβαίνουν τα ξαφνικά και έχουν λόγο. Είναι η υποσυνείδητη διεργασία που κάνει ο εγκέφαλος και κάποια στιγμή βγαίνει στην επιφάνεια. Εγώ ξύπνησα ένα πρωί φουλ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, με την οποία ήμασταν στα χωρίσματα. Ένα χρόνο μετά τα έχουμε ξαναβρεί και παραμένω ερωτευμένος.
Αν την είχες αγαπήσει και είναι πρόσφατο, θέλει το χρόνο του για να επουλωθεί. Μακάρι να έφτανε ένας καλός ύπνος κι ένα δυνατό ξύπνημα + πρωινό.Για το ξαφνικό που λες: όπως ήρθε, έτσι ξαφνικά μπορεί να ξαναφύγει. Αν συνεχίσεις έτσι, χωρίς κασέτες κλπ. πολύ ωραία. Αν επανέλθουν τα αρνητικά συναισθήματα μην ανησυχήσεις, είναι φυσιολογικό 100%.
Scroll to top icon