ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2019 | 17:23

Κενά μνήμης

Είμαι 30 και παρατηρώ πως υπάρχουν στιγμές που νιώθω πως έχω κενά μνήμης.Ζω ίσως την χειρότερη περίοδο της ζωής μου και το άγχος είναι τεράστιο. Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που δεν μπορώ να τα διαχειριστώ.Πριν λίγο κοιτούσα τις φωτογραφίες μιας κοπέλας με την οποία τα είχαμε για πολλά χρόνια και σε μια στιγμή το μυαλό μου πάγωσε και ήταν σαν να μην αναγνώριζα ποια έβλεπα. Την κοιτούσα και έλεγα από μέσα μου γιατί την κοιτάω;Άλλες φορές κάνω κάτι χωρίς λόγο και το ξεχνάω μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Για παράδειγμα μπορεί να σηκωθώ από το τραπέζι για να πλύνω τα χέρια μου, χωρίς να το καταλάβω να πάρω το πιρούνι και να το πετάξω στο νεροχύτη και μετά να κάτσω στο τραπέζι και να ψάχνω το πιρούνι. Μέχρι να το βρω ούτε που θυμάμαι που το έβαλα.Άλλο παράξενο είναι πως δεν μπορώ να νιώσω ή να αισθανθώ συναισθήματα. Γίνεται κάτι σοβαρό και κάθομαι ακίνητος χωρίς να νιώθω κάτι.Ή τα έχω παίξει από το άγχος ή έχω πάθει ζημιά και δεν το ξέρω.Φοβάμαι και να πάω στον γιατρό να κάνω κανένα εγκεφαλογράφιμα γιατί είμαι ανασφάλιστος με οικονομικά προβλήματα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τα συμπτώματα που περιγράφεις ταιριάζουν με κάποια αγχώδη διαταραχή παρά με νευρολογικό πρόβλημα, οπότε άσε την σκέψη για το εγκεφαλογράφημα στην άκρη για να μην σε αγχώνει/φοβίζει και αυτό.
Scroll to top icon