ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2019 | 14:19

180 ευρώ για μία αριθμομηχανή;

Είδα στο Youtube κάτι βίντεο για το πως να οργανώσεις τις φωτοτυπίες σου κτλ.Είδα πως η κοπέλα στο βίντεο είχε την ίδια αριθμομηχανή με τον ξάδερφο μου (είναι πολύ καλός στα μαθηματικά και πηγαίνει και στην μαθηματική εταιρία).Από περιέργεια βρήκα την τιμή στο ίντερνετ,κοστίζει 180 ευρώ.Αργότερα έμαθα πως πολλά παιδιά στο εξωτερικό πχ Γερμανία,Αμερική είναι υποχρεωμένα να έχουν αυτές τις αριθμομηχανές,μερικές τάξεις ζητούν δύο διαφορετικά είδη.Ζητούν από παιδιά 14 χρονών να πείσουν τους γονείς τους να ξοδέψουν τουλάχιστον 180 ευρώ για μία αριθμομηχανή,ακόμα και αν το παιδί δεν έχει κλίση ή ενδιαφέρον στα μαθηματικά.Εκτιμώ το δικό μας σύστημα τώρα.
2
 
 
 
 
σχόλια
αν είσαι φοιτητής σε κάποια σχολή θετικών επιστημών χρειάζεσαι μια καλή αριθμομηχανή. εγω έχω μια casio που λύνει και διαφορικές πχ. θεωρείτε βασικός εξοπλισμός αν ασχολείσαι με ανώτερα μαθηματικά. Είναι σαν να λες θέλω να πάω να ασχοληθώ με το snowboard αλλά οι σανίδα είναι πολύ ακριβή δεν θέλω να πάρω. Ε δεν γίνετε, είναι απαραίτητο εργαλείο. όπως ο στυλος και το τετράδιο.Ωστόσο τα κόστη δεν είναι τόσο μεγάλα. εγω είχα πάρει την δική μου 70 € και κάνει τα πάντα.και είναι απαραίτητη για κάποιον που ασχολέιτε με ανώτερα μαθηματικά. όχι για λυκειακού επιπέδου μαθηματικά.180 € αριθμομηχανή για να κάνεις προσθέσεις και πολλαπλασιασμούς; Σαν να παίρνεις 10χιλίαδες € σανίδα απο ανθρακονήματα για να πας απλά στο σαλέ να πιεις ζεστή σοκολάτα.
Scroll to top icon