ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2019 | 15:04

....

Καλησπερα σας!Ειμαι ο....και θελω να ζητησω την βοηθεια σας για καπιο θεμα εδω και τρια χρονια βγαινω με μια κοπελα ειμαστε μια χαρα..Πριν λιγο καιρο εμαθε πως ηταν εγκυος και αν και ειμαστε μικροι και οι δυο (22) αποφασισαμε να το κρατησουμε και δεννπερασε στιιγμη απο το μυαλο να το ριξει η κοπελα μου καθως ημασταν απο την αρχη καθετοι σε αυτο ωστοσο πριν περιπου μια εβδομαδα η κοπελα μου απεβαλλε λογω καποιων επιπλοκων η ιδια ειναι σε χαλια ψυχολογικη κατασταση ολη την μερα κλαιει προσπαθω να την πλησιασω ωστοσο ολο με διωχνει και δεν θελει να μιλησει για αυτο.Θα ηθελα να σας ρωτησω πως να το αντιμετωπισω ολο αυτο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν νιώθει ακόμη έτοιμη να μιλήσει για αυτό, είναι εντάξει. Δε χρειάζεται να την πιέσετε. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι πλάι της, να της συμπαραστέκεσαι. Χρειάζεται αγάπη, κατανόηση και σε καμία περίπτωση κάποιον να την πιέζει, να της λέει τι είναι το σωστό και τι όχι να κάνει. Θα το ξεπεράσει μόνη της, με τους ρυθμούς της! Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Αχ ρε φιλε σε νιωθω. Ας το παρουμε απο την αρχη. Δεν φταις εσυ σε κατι,μην κατηγορησεις για κατι τον εαυτο σου. Η κοπελα σου περναει κατι πολυ δυσκολο αυτη τη στιγμη αλλα ειναι αποκλειστικα στο χερι της να το αντιμετωπισει. Εσυ μπορεις να κανεις 2 πραγματα: να την στηριζεις με τροπο χωρις να την πιεζεις ακομα και αν σε αποπαιρνει και να φροντισεις τον ιδιο σου τον εαυτο. Το δευτερο ειναι υψιστης σημασιας και προαπαιτουμενο για το πρωτο... Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο και στους 2 σας.
Scroll to top icon