ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2019 | 16:15

σε σχέση για να νιώσεις ολοκληρωμένος?

1,5 χρόνο single και κολλημένη με την τελευταία μου σχέση ακόμα.Βγαίνω,περνάω καλά,έχω ουσιαστικές φιλίες αλλά αυτό το κενό δεν καλύπτεται,δεν μπορώ να βρω ισορροπία στη ζωή μου κ ειδικά όταν πλησιάζεις τα 30 και όλα αυτά τα στερεότυπα και η εξέλιξη των γύρω σου σε επηρεάζουν θες δεν θες.Όταν βγαίνεις για πότο και όλοι στην παρέα είναι ζευγαράκια λες κάτι δεν κάνω σωστά.Θα ήθελα τη γνώμη σας αν εχετε περάσει κάτι αντίστοιχο και πώς να το διαχειριστώ.Να έχετε μια ομορφη μέραα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Η απάντηση νομίζω βρίσκεται στην πρώτη σειρά που έγραψες «και ακόμα κολλημένη με την τελευταία σχέση μου».Ακόμα βιώνεις την απώλεια. Και κυρίως δεν την αποδέχεσαι, ώστε να την ξεπεράσεις και να προχωρήσεις. Υπό το πρίσμα της όλα μεγεθύνονται. Η «κακιά» μοναχικότητα, οι ζευγαρωμένοι γύρω σου, και βλέπεις τον εαυτό σου λειψό. Και σε άλλη σχέση να ήσουν αυτή τη στιγμή, πάλι δεν θα ήσουν ικανοποιημένη. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεπεράσει καταστάσεις και να νιώσει καλά μέσα στο ίδιο του το πετσί. Την ισορροπία την έχουμε πρωτίστως μέσα μας κι είναι μάχη καθημερινή και διαρκείας.
Scroll to top icon