ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2019 | 10:44

Χωρισμός για λεφτά

Λοιπόν, χώρισα επειδή με θεωρούσε τσιγγουνα που έβγαινα έξω κ έκανα ψώνια μέχρι εκεί που έφταναν τα λεφτά μου ενώ αυτός προτιμούσε να χρωστάει σε φίλους κ γνωστούς αλλά να έχει ακριβό κινητό πχ ή να τρώει σε ταβέρνες. Μια ζωη έχουμε έλεγε. Το τι έκανε αυτός Δεν με πείραζε αλλά όταν άρχισε να μου την λέει " μμμμ ζωή είναι αυτή που κάνεις? Βλέπω τι τρως κ τι πίνεις κ τι φορας" Ε Δεν άντεξα!!!Ποιός έχει δίκιο ρε παιδιά?
2
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ είναι που ο Μέρμηγκας τα έφτιαξε με τον Τζίτζικα. Παντρεύτηκαν και κάνανεΤζιτζιγκομερμηγκάκια.Ποιός έχει δίκιο; Ο Αίσωπος, σαφώς είναι μαζί σου. Ο Λόρκα όμως όχι (Τζίτζικα, τρισευτυχισμένε εσύ!) ο Τσιτσάνης πάλι - αν και μεγάλος σπαγγοραμένος-έχει ένα τραγούδι "τέτοια ζωή ζηλεύω κι όχι άλλη μάνα μου και μεσ' την τρέλα μου σκορπάω τα φράγκα μου" Λες κι ο δικός σου το κανε παραγγελία. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τραγούδια για τους οικονόμους, εκτός από τον Κηλαηδόνη, που όμως τους ειρωνεύεται:"Οικονομία κάνε-σώρευε τον παρά-τώρα που είσαι νέος-να χεις στα γηρατειά"Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα χειρότερα.
γενικά τα χρήματα δεν θα τα πάρουμε μαζί μας, αλλά πρέπει να ξέρεις πως να ξοδεύεις, να υπάρχει μια Α διαχείριση. Να ξοδεύεις μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη σου όχι να χρωστάς. Κ αν έχεις κάποιο στόχο καλό είναι να κάνεις και κάποια αποταμίευση.
Scroll to top icon