ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2019 | 14:51

Ρε παιδιά

είμαι 34 χρονών γυναίκα...μόνο τους τελευταίους 2 μήνες είχα 4 γνωριμίες που ξεκίνησαν ωραία και δεν κατέληξαν πουθενά. Έχω κουραστεί, έτσι μου ΄ρχεται να το πάρω απόφαση ότι τελικά θα μείνω μόνη μου. Να ερωτευτώ κάποιον της προκοπής δεν παίζει. Ας το πάρω απόφαση να τελειώνει η υπόθεση.
3
 
 
 
 
σχόλια
Στα 34 είσαι νεότατη, για να πάρεις απόφαση ότι θα μείνεις μόνη σου στη ζωή. Μην το βάζεις κάτω και μην απογοητεύεσαι. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και γι' αυτό τόσο ενδιαφέρουσα.
"Τα πουλιά δεν κελαηδούν ποτέ σε σπηλιές"Να ' σουνα η μόνη. Γιατί νομίζεις ο Ουελμπέκ πουλάει τόσα βιβλία;Όταν οι άνθρωποι τρέχουν να γλυτώσουν από τον εαυτό τους, ο φτερωτός θεός πετάει μακριά. Όταν βλέπει γέρους 20 χρονών να ασχολούνται με την υγεία τους, τρομάζει και πάει αλλού. Τι να ερωτευτείς όταν κάνουν το παν για να μην είναι ερωτεύσιμοι;Όλη η Ευρώπη σε γελοία σταυροφορία κατά της αρρώστειας, της ελάχιστης οδύνης και του θανάτου. Και ξεχάσαμε ότι οι Έλληνες βάλανε τον Έρωτα να κρατάει τόξο κι όχι μπαμπάκι με Betadin.
Scroll to top icon