ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2019 | 11:49

Πήρα το χαρτί

Χαρτί για εφορευτική αναπληρωματική δεν θελωωωω για πολλούς λόγους κ τώρα τι θα κανω? Καμία ιδέα πρόταση? Λέτε να με βουτήξουν? Έχω πάει κ στις προηγούμενες κ δεν θέλω απλα
5
 
 
 
 
σχόλια
Είναι τεράστια αδικία να καλούν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια άτομα για εφορευτική! Την μητέρα μου δηλαδή την κάλεσαν τρεις φορές. Ας διαγραφούν από τον κατάλογο για 5-10 χρόνια τα άτομα που αποδεδειγμένα έκαναν το καθήκον τους μία φορά.
Είναι καθήκον σου.Εάν θέλουμε ως πολίτες η χώρα να ορθοποδήσει πρέπει και εμείς να εκτελούμε το έργο που πρέπει..Δήθεν χαρτιά γιατρού και λοιπά είναι για μένα λάθος, και ένας από τους λόγους (έστω και μικρός) που η χώρα παραπεει..
Βεβαίως και αυτό που λες είναι σωστό, σε μια διαφορετική κοινωνία και οικονομία όμως. Τώρα ζούμε σε μια κοινωνία που όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται και ταυτόχρονα έχουμε ένα σύστημα δημοκρατίας που έχει απαξιωθεί από μόνο του (βλέπε π.χ. δημοψήφισμα 2015) με αποτέλεσμα ο λαός να μην το εμπιστεύεται. Ας δώσουν λοιπόν και στα μέλη της εφορευτικής 20 ευρώ για να πάνε...Ουρές θα γίνονται. Αν δεν φτάνει ο προϋπολογισμός μπορεί να μειωθεί λίγο η αμοιβή του δικαστικού αντιπροσώπου.
Ε, αναπληρωματική δεν χρειάζεται να πας καν εκτός αν σε καλέσουν. Μπορείς να εξασφαλίσεις και ένα χαρτί γιατρού αν μπορείς. Να μη σηκώνεις τηλ από άγνωστα νούμερα την Κυριακή επίσης. Άμα θες να ψηφίσεις πήγαινε στις 6μιση-7παρά, λογικά δεν θα σε κρατήσουν για καταμέτρηση.
Scroll to top icon