ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2019 | 13:51

Δουλειά εξωτερικό

Παιδιά καλησπέρα! Έχω θεμα.. Έκανα αίτηση για μια δουλειά στο εξωτερικο σε μια μεγαλη εταιρία πιο πολυ για την εμπειρια της συνεντευξης στα αγγλικα.. δεν περιμενα να με πάρουν αλλα τελικα με πηραν!!! Τρελαθηκα εννοειται οταν με πηρα τηλεφωνο! Τα λεφτα ειναι ικανοποιητικα αλλα οχι κατι τρελο.. αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια και προυπηρεσια! Το θεμα μου ειναι πως ενω ενθουσιαστηκα στην αρχη μετα αρχισα να πεφτω απότομα ψυχολογικα.. εχω γενικα θεμα με κρισεις αγχους και πανικου.. και φοβαμαι παρα πολυ αεροπλανα, να μεινω μονος μου κλπ.. την δέχτηκα την δουλεια και ολοι λενε να παω (εκτος απο τους γονεις μου) αλλα παιδια οσο περνανε οι μερες μου εχει γινει εφιάλτης.. και εκει δεν εχω καποιον δικο μου εκτος απο ατομα που εχω επικοινωνησει απο την εταιρια. Ουτε εχω καποιον να ερθει μαζι μου.. Ειναι μεγαλο ρισκο και σκεφτομαι να μην παω και να ψαχτω εδω.. δυσκολα βεβαια γιατι και εδω δεν εχω βρει κατι.. εχω σκαλωσει ασχημα και δεν μπορω να ηρεμησω ουτε στον υπνο μου..
1
 
 
 
 
σχόλια
Μικρέ μένω 12 χρόνια τώρα στο Λονδίνο. Έφυγα στα 23 μου, αμέσως μετά το πανεπιστήμιο. Μην αφήσεις το φόβο να σε καταβάλλει, σου δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία, αρπαξέ τη. Θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή, αλλά θα τα καταφέρεις όπως τα καταφέραμε τόσοι και τόσοι. Και στην τελική αν δε σου αρέσει τα παρατάς και γυρίζεις πίσω. Αλλά μην αφήσεις το φόβο και τις ανασφάλειες σου να σε εμποδίσουν από το να το δοκιμάσεις. Πήγαινε!
Scroll to top icon