ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2019 | 00:42

Τι τρεχει με μενα

Είμαι αρκετά κοινωνική σαν άνθρωπος αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτώ ίσως από φόβο για να μην πληγωθω και είναι κάτι που το έχω από μικρή. Και ενώ στις φιλίες πράγματικα το ότι αργω να εμπιστευτώ με έχει προστατέψει απο πολλές τοξικές φιλίες (και ναι μπορώ να πω ότι είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω φίλους που αξίζουν τα πάντα δίπλα μου) στο θέμα των σχέσεων τα πράγματα γίνονται πιο ζορικα. Μου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες αλλά πάντα όταν κάποιος μου άρεσε πολύ και εβλεπα και ενδιαφέρον απ' την μεριά του φοβόμουν να ανοιχτω με αποτέλεσμα να με θεωρεί σνομπ ή ότι δεν ενδιαφέρομαι και να κάνει πίσω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να το έχω γράψει ξανά, αλλά πάμε άλλη μια, λοιπόν είναι φουλ χαζή συμπεριφορά αυτή, ειδικά αν βγάζεις κάτι σε στυλ υπεράνω, που σνομπαρει σε φάση ότι είσαι κάποια και σιγά μην ασχοληθείς δεξιά η αριστερά, κάτι τέτοιο είναι πολύ.. πως να το πω.. ντεκαυλε. Αλλά αυτό το ξέρεις ήδη γι αυτό κι έγραψες αυτή την εξ. Άρα στο ζουμί.Ίσως αυτή σου η αντίδραση είναι κάποια μορφή αμυνας, δεν ξέρω το γιατί,και το πως αλλά είναι κάτι που το κάνεις υποσυνείδητα οπότε..Αν σου αρέσει κάποιος προσπάθησε συνειδητά να του δείξεις ενδιαφέρον, κι αν όχι, προσπάθησε απλά να είσαι προσιτή και ευγενική. Πίεσε λίγο τον εαυτό σου δηλαδή. Μπορεί να.μην σου βγεί τελείως φυσικά αλλά δεν πειράζει , έτσι ο άλλος το πολύ πολύ να καταλάβει ότι έχεις αμηχανία (το οποίο στην τελική είναι και γλυκούλι) αλλά όχι ότι σνομπαρεις. Αν το προσπαθήσεις έτσι σιγά σιγά θα σου βγαίνει αυθόρμητα.Τώρα Αν δεν σου αρέσει κάποιος πες ευγενικά ένα όχι και τέλος. Φαντάζομαι ότι ένα αλλο κλειδί στο να το ξεπεράσεις αυτό είναι και το να ψάξεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε κάνει να κλειδώνεις έτσι. Το άγχος για το φλερτ; Μήπως ντρέπεσαι; Έχει γίνει κάτι στο παρελθόν που σε κλείδωσε και σου βγαίνει αυτή η συμπεριφορά; Εσύ ξέρεις. Κάνε μια ειλικρινή αυτόεξεταση και αφού βρεις την βαθύτερη αιτία προσπάθησε να την αντιμετωπίσεις.Καλή επιτυχία εύχομαι, με όμορφα φλερτ (^^)
Scroll to top icon