ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2019 | 14:28

Αγορια

Έχω να πω στα ντροπαλά και introvert αγόρια ότι παρόλο που είμαι κορίτσι σας καταλαβαίνω.Δεν είμαι της άποψης ότι ο άντρας πρέπει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα,οποίος νιώθει πιο άνετα ας πάει.Ειμαι και εγώ ντροπαλή και ένας που μου άρεσε ήταν και αυτός ντροπαλός και κανένας μας δεν έκανε τίποτα.Τωρα το μετανιώνω γιατί θεωρώ ότι ήταν καλό άτομο και θα έπρεπε να έχω ξεπεράσει την ντροπή μου και να πάω να του μιλήσω ή έστω να τον βοηθήσω κάπως ώστε να με πλησιάσει αυτός.Η τελευταία φορά που έκανα ερωτική εξομολόγηση ήταν στο γυμνάσιο,έφαγα χυλοπιτα αλλά το ξεπερασα,η ζωή προχωράει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το χω νιώσει και στο παρελθόν σαν πολύ ντροπαλός που ήμουν και είχα στο φροντιστήριο μου μια κοπέλα επίσης ντροπαλή, πολύ ξεχωριστή απο τις άλλες, με καλλιτεχνικές ανησυχίες.. . Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα γιατί κανείς δεν έκανε το πρώτο βήμα και η αλήθεια είναι ότι το μετάνιωσα , άξιζε το ρίσκο ακόμα και αν είχε αγόρι, αλλά τώρα ..
Scroll to top icon