ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2019 | 13:32

Aλλαξε...

Πριν 3 χρονια γνωρισα σε κοινη μας δραστηριοτητα ενα παιδι. Αν και δεν ανοιγομαι ειδικα σε αγορια, δεθηκαμε αρκετα γιατι εδειχνε πραγματικο ενδιαφερον και γιναμε πολυ καλοι φιλοι. Με ειχε βοηθησει σε καποιες πολυ ασχημες περιοδους της ζωης μου. Καποια στιγμη αρχισε να βγαινει με την τοτε κολλητη μου για καποιους μηνες αλλα δεν πηγε καλα. Τοτε αρχισε η αλλαγη. Εχασε παρα πολλα κιλα, ενω ηταν εξ αρχης κανονικος προς αδυνατος. Τον προσεγγισα και εμαθα οτι εκτος απο τον χωρισμο ειχε και καποια αλλα θεματα και ειχε ξεκινησει να πηγαινει σε ψυχολογο χωρις ομως να δει καποια διαφορα. Εχει αρχισει να απομακρνεται, με αποφευγει και την τελευταια φορα που τον ειδα πριν 4 μηνες πραγματικα δεν τον αναγνωρισα τοσο εμφανησιακα οσο και σε θεμα χαρακτηρα. Ειχε χασει τουλαχιστον 10 κιλα, ειχε αφησει μουσια και μαλλια ενω παντα προσεχε τον εαυτο του . Δεν ηταν αποτωμος η' επιθετικος αλλα δεν ηταν ο φιλος μου. Δεν εκανε πλακες,δεν χαμογελουσε, δεν μιλαγε. Ηταν σαν να εχω διπλαμου εναν αδειο ανθρωπο. Του ξαναπροτινα απο τοτε να βγουμε αλλες 2 φορες μονοι μας για να του μιλησω, και αλλες τοσες με παρεα αλλα δεν παντα λεει οτι εχει κανονισει. Αυτος δεν στελνει καν πλεον. Δεν ξερω τι να κανω. Πιστευω εχει καποιο ψυχολογικο προβλημα. Μπορειτε να μου προτινετε καποιον τροπο προσεγγισης η' γενικα τι να κανω για να τον βοηθησω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορείς να σώσεις κανέναν που δεν θέλει να σωθει.Προσέφερες την υποστήριξη σου, αλλά μετά από τόσο καιρό δεν νομίζω ότι έχει ων νόημα να προσπαθείς πλέον.
Κορίτσι μου γλυκό, άσε πέρα τις όποιες επιτηδευμένες εικασίες περί ψυχολογικών θεμάτων του φίλου για να μας υποδείξεις ότι δεν υποβόσκει ερωτικό ενδιαφέρον από πλευράς σου τώρα που έγινε στυλάρα και κορμάρα. Παραδεξου ότι σου την έχει δώσει το γεγονός πως δε σου δίνει πλέον σημασία και λιώνεις να βρεθείς στην αγκαλιά του στο κρεβάτι.Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους.Αν θες τη συμβουλή μου ξεκίνα πέσιμο χθες, πριν σου τον φάει καμία άλλη, κουνήσου!
Scroll to top icon