ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2019 | 15:18

προσπάθεια..

Με το που ήρθα να δουλέψω σ αυτό το γραφείο και γνωρίστηκα με τον συνάδελφό μου τον ερωτεύτηκα. Το ίδιο και αυτός (τουλάχιστον έτσι μου είπε). Στην αρχή προσπαθούσαμε να μη δώσουμε συνέχεια, αλλά μετά από κάποιους μήνες κάναμε σχέση. Τα βράδια ερχόταν σπίτι μου ή εγώ στο δικό του. Στην εταιρία το κρατούσαμε κρυφό. Μετά από έξι μήνες σχέσης , εγώ έπρεπε να πάω για μια βδομάδα στους δικούς μου. Όταν επέστρεψα αυτός για μία εβδομάδα απέφευγε να με δει και όταν τον ρώτησα τι συμβαίνει μου είπε να χωρίσουμε. Από την επόμενη μέρα και για δύο μήνες μέχρι σήμερα ζω μια κατάσταση απαίσια. Από την επόμενη μέρα του χωρισμού μας ήδη άρχισε να μιλάει απροκάλυπτα με την επόμενή του γκόμενα στο τηλέφωνο και τον έχω ακριβώς δίπλα μου στο ίδιο γραφείο. Να την αποκαλεί μωρό μου, να κανονίζουν εκδρομές μαζί, να τον παίρνουν τηλέφωνο συγγενείς και φίλοι να τον ρωτάνε γι αυτήν και να λέει στους υπόλοιπους συναδέλφους του πόσο τέλεια περνά μαζί της. Κι εγώ όλο το 8ωρο κάθε μέρα να προσπαθώ να το ανεχτώ όλο αυτό και να το διαχειριστώ με κάποιον τρόπο. Εγώ εδώ και δυο μήνες έχω πάψει να του μιλάω για οτιδήποτε παρά κάποια ελάχιστα τυπικά για τη δουλειά και τα βράδια απλά προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτός είναι γαϊδούρι. Εσύ την επόμενη φορά θα είσαι σοφότερη και θα ξέρεις γιατί δεν μπλέκουμε με συναδέλφους, ή τελοσπάντων τι ρισκάρουμε αν το αποφασίσουμε. Το μόνο καλό είναι ότι γλίτωσες εγκαίρως από ένα άτομο ανάξιο λόγου, την τωρινή του να λυπάσαι.
Scroll to top icon