ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2019 | 02:48

Εξομολογουμαι

πως σήμερα βγηκα με παρεα, διαβασαμε καποιες απο τις εξομολογήσεις σας δυνατα με δραματικο υφος και ξεκαρδιστικαμε!Είμαστε πολυ τερατα;
13
 
 
 
 
σχόλια
Οχι βέβαια.. ολοι ονειρευόμαστε μια κοινωνία συνανθρώπων που ξεκαρδίζονται με τα προβλήματα που στραγγαλίζουν τον συνάνθρωπό μας. Τερατα η μη , δεν θα το κρίνω. Σίγουρα όμως είστε η πλειοψηφία του σήμερα. Της κοροιδίας κ της αδιαφορίας.. του όχλου κ της παντελούς ελλειψης αυτογνωσίας. Του νεοέλληνα που κανει οτι γουστάρει.. congrats λοιπόν. Σπουδαίο πράγμα η γελοιότητα..
φιλαράκι μην πέσεις στην ανάγκη να θες κάπου να μιλήσεις και να γράψεις εδώ κάτι που σε πονάει θα σκεφτεσαι ωχ λες να το διαβάσουν κάποιοι και να γελούν με τον πόνο μου ??? μην σου κατσι κάνα τετοιο κι εσένα και σε κάνει να νιώσεις κάπως ................
Πουθενά δεν είπε ότι διάβασαν εξομολογήσεις με θλιβερό περιεχόμενο. Είπε "κάποιες" εξομολογήσεις. Θα μπορούσε να είναι μια από αυτές με τρίχες, ή με κατσαρίδες ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Ηρεμήστε λίγο.
Απλά κατά πάσα πιθανότητα είστε μικρά, αλλιώς χαζά. Όταν κάποιο προβλήμα χτυπήσει και σε εσάς την πόρτα, ίσως αναθεωρήσετε. Το θέμα όμως είναι, να μην χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο για να μπορέσεις να καταλάβεις ότι τα οποια θέματα ενός άλλου ανθρώπου, δεν είναι για γέλιο. Εκτός, αν διαβάζετε κάποιες πολύ αστείες εξομολογήσεις (που μεταξύ μας δεν το νομίζω)
έλα παραδέξου ότι ήταν στο όριο να σε παρατήσουν τόσο βαρετό άτομο που είσαι και σαν τελευταίο όπλο για να κρατήσεις το ενδιαφέρον βρήκες τις εξομολογήσεις.αύριο τι θα κάνεις τούμπες ? ή θα περπατάς με τα χέρια ?
Και τώρα πως αισθάνεστε εσεις που γράψατε αυτή την εξομολόγηση;Ανωτερότητα; Πως είστε κάποιοι λοιπόν; Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν γύρω μας τέτοιοι άνθρωποι που μπορούν να γελάνε με τα προβλήματα των άλλων!Μόνο αυτό έχω να πω!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon