ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2019 | 19:29

Θράσος

Έκανε σεξ μαζί της ενώ αυτή ήταν με άλλον, τώρα που χώρισε και είναι ελεύθερη της πέταξε ότι δεν είναι η κατάλληλη γιαυτόν γιατί απέδειξε ότι έχει ανέντιμη συμπεριφορά σαν σύντροφος!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτός είναι έντιμος που πήγε με δεσμευμένη και ήξερε και τον σύντροφό της;;; Σε μια παρέα ήμασταν όλοι πόσο εμετικός και υποκριτής ο τύπος;;;; Αυτός λέει δεν κεράτωσε κανέναν γιατί είναι ελεύθερος, τον φίλο του δεν τον εξαπάτησε;;; Του χρειάζεται να το μάθει ο φίλος να δούμε αν θα έχει συνέπειες ή όχι. Τσακώθηκαν και τα λέγανε μπροστά μας χάσαμε πάσα ιδέα δεν έχουν ντροπή πάνω τους μερικοί άνθρωποι δεν έχω λόγια. Ας πρόσεχε λέει ο άλλος να μην έμπλεκε με τσούλα μου ήρθε να τον βρίσω.
1
 
 
 
 
σχόλια
τζίζους!ε βέβαια η κοινωνία όσο κι αν υποκρίνεται δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το στιγματισμό της γυναίκας ως πουτ**ας. Καλή τύχη στον φίλο σας ή μάλλον στην άτυχη που θα βρεθεί στο δρόμο του και κάποια στιγμή θα την κερατώνει με την κουμπάρα. Τέτοια πρότυπα να δίνετε στους γιους σας, γκόμενες πολλές για να αποδεικνεύει τον ανδρισμό του. Από την οικογένεια ξεκινάνε αυτά, είτε ο πατέρας είχε τον φόβο μη βγει ο γιόκας του γκει είτε κεράτωνε τη μάνα του αβέρτα.
Scroll to top icon