ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2019 | 20:01

τι να πω?

καλησπερα τον τελευταιο καιρο μιλαω με καποια κοπελα απο τo internetκαι υπαρχει μια ελξη μεταξυ μας και ηρθε η στιγμη να βγουμε εξω,μεχρι εδω ολα καλα,αν με ρωτησει αν ειχα σχεση και αν εχω κανει σεξ τι να τις πως αληθεια ή ψεματα?επειδη θα ειναι η πρωτη μου φορα που θα βγω ραντεβου και δε ειχα ποτε σχεση αλλα ουτε εχω κανει σεξ ποτε,να τις το πω?να περιμενω να με ρωτησω ή να τις το πω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Ειλικρινια απ την αρχη για δυο λογους. 1. Αν δεν το πεις τωρα, θα ρθει η ωρα να το πεις αργοτερα κ θα βρεθείς στη δυσκολη θεση να εξηγείς γτ ειπες ψεματα, με την κοπελα να ξενερώνει κτλ. 2. Αν δε μπορει να δεχτεί την αληθεια σου, τοτε δεν αξιζει τον κοπο ν ασχοληθείς μαζι της.Οποτε λες την αληθεια μολις το φερει η κουβεντα, πανω στη ροη της συζήτησης, κ κανονικα όχι πχ με ντροπές κ τετοια. Να σου παει καλα το ραντεβου αγάπη!
Scroll to top icon