ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2019 | 17:54

πειτε μου και εσεις

καλησπερα στην παρεα. μετα απο δυο χρονια μοναξιας και ατυχων ραντεβου γνωρισα καποιον στο ιντερνετ που απο τις συζητησεις μας δειχνει πολυ καλος ανθρωπος και εχουν αναπτυχθει συναισθηματα και απο τους δυο. ηλικιες 41 και 39 εγω. εχουμε ανταλαξει φωτο και κανονισαμε αυριο να βρεθουμε πρωτη φορα απο κοτνα. αυτο που χρειαζομαι ειναι μια σχεση με διαρκεια χωρις βιασυνες. σιγουρα το σεξ ειναι σημαντικο αλλα θελω να ειμαι σιγουρη πριν γινει και να μην πληγωθω ξανα. του τα ειπα ολα αυτα και εδειξε κατανοηση. εκφραζεται  με ωραιο τροπο για την εμφανιση μου και το χαρακτηρα μου και γενικα με κανει να αισθανομαι πολυ ομορφα και κανουμε πολυ ωραιες συζητησεις για διαφορα θεματα. υπαρχει κατι ομως που με προβληματιζει που θα ηθελα τη γνωμη σας. αυτος ο ανθρωπος δεν εχει γνωρισει οικογενοιακη αγαπη και για καποιους λογους που δε θελω να πω δεν εχει ουσιαστικα σχεση με τους γονεις του. ελειπε πολλα χρονια εξωτερικο που δουλευε νυχτα μερα αλλα γνωρισε την αδικια και την εκμεταλλευση και αναγκαστηκε να γυρισει πισω περσυ για να προσπαθησει να κανει μια νεα αρχη. μου εχει πει πολλα πραγματα για τον ιδιο, τα παιδικα του χρονια, τη ζωη του και παρα τα οσα περασε ειπε οτι ειναι κοινωνικος , δινεται με παθος , δεν του αρεσουν οι ξενερωτοι , θελει να ζησει , να δημιουργησει και πολλα αλλα. πιστευετε οτι ενας ανθρωπος με αυτα τα βιωματα μπορει να δωσει αγαπη , να ερωτευτει , να προσφερει ολα αυτα που χρειαζονται σε μια σχεση; δεν λεω οτι μου λεει ψεματα και οτι δε νιωθει αλλα σε ποιο βαθμο μπορει να τα δωσει ολα αυτα. να ειστε ολοι καλα και να περασετε τελεια οπου και αν πατε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα πω όχι. Αν δεν έχει πάρει αγάπη, αν δεν αγαπάει τον εαυτό του, δεν πιστεύω ότι μπορεί να δώσει υγιή αγάπη σε σένα. Προχωρησε μαζί του, δώσε μια ευκαιρία, αλλά με προσοχή. Το νου σου σε σημάδια που θα σε κάνουν να απομακρυνθεις.
Scroll to top icon