ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2019 | 23:58

Μια ζωή χοντρή

Ξέρω δεν είμαι παχύσαρκη.Ειμαι 10 κιλά πάνω από το κανονικό μου βάρος (με μετρηση διαιτολόγου).Όμως δεν έχω καταφέρει ποτέ να τα χάσω αν τα καταφέρω απλά τα ξαναπαίρνω.Παιδιά.δεν μπορώ.Με πιάνει απελπισία με κοιταζω και αηδιάζω.Δεν φοράω τίποτα κοντό δεν κάνω ούτε ένα μπάνιο στην θάλασσα εδώ και 2 χρόνια.Δεν αντέχω.Με σιχαίνομαι.Δεν φοράω ρούχα που μου αρέσουν. Παθαίνω υστερια. Δεν αντέχω να με βλεπω.Θελω να κάνω μπάνιο στην θάλασσα...αλλά πώς ανάμεσα σε κορμάρες?
4
 
 
 
 
σχόλια
στα π@π@ρια σου αν εχει κορμαρες και ποιοι θα σε δουν..ελεος πια με αυτη τη νοοτροπια που σας διακατεχει..κ στο λεω εγω που γυμναζομαι σε ολη μου τη ζωη και μαλλον θα με χαρακτηριζες φετες..κοιτα να αρεσεις σε σενα κ μονο..αν σε χαλανε πραγματα πανω σου αλλαξε τα..με κριτηριο ομως μονο τι αρεσει σε σενα..κ βαζοντας στη ζυγαρια τι πραγματικα αξιζει..ας καταλαβετε επιτελους οι γυναικες οτι τα πιο ελκυστικα πραγματα πανω σας ειναι η γλυκυτητα η θηλυκοτητα..η γυναικεια φυση..κ μετα τα υπολοιπα
κι εγω ετσι !!! τι να γινει ??σε μια κοινωνία που μετράν μονον τα μοντελα οι παχουλοι ανθρωποι μένουν στην αφάνεια κι ανάλογα αντιμετοπιζοντε . δε φταίμε εμεις που για διάφορους λογούς έχουμε καποια κιλά μα οι καταστάσεις κι η επιφανειακή αντιμετώπιση που δεχόμεθα. η μόδα προστάζει ομορφια περιοδικων δε ειναι ολοι τετοιοι όμως τι να κανουμε ???να πέσουμε στον κεαδα ?? οχι δε θα τους κανουμε την χαρη . θα βρουμε ομοίους κι θα τακιμιασουμε μια χαρα.
Όλοι έχουν δικαίωμα σε όλα σε αυτή τη ζωή. Πρώτον δεν πάνε μόνο "κορμάρες" στην παραλία (αλλά μάλλον το έχεις ξεχάσει μετά από τόσο καιρό που έχεις να πας) και δεύτερον σιγά να μην ασχοληθούν όλοι μαζί σου. Κάποιοι άνθρωποι θα σου ρίξουν μια ματιά και τέλος, don't worry. Είναι κρίμα που βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου, ψάξε λιγάκι πώς να χτίσεις σιγά σιγά αυτοπεποίθηση και τότε θα διατηρείς ευκολότερα και τα βάρος σου ;-)
Scroll to top icon