ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2019 | 21:11

Ούτε ξέρουν τι λένε κάποιοι άνθρωποι

Το ακούσαμε κι αυτό.Να μη πλησιάζουμε, λένε , ανθρώπους που δεν μας έχουν δώσει το πράσινο φως. Δεν είναι, μας είπαν, υποχρεωμένοι οι άνθρωποι να δέχονται τις προσεγγίσεις του καθενός. Και μετά μας λένε ανοίξου και προσέγγισε.Κι άμα δεν τους πλησιάσουμε, πώς θα ξέρουμε αν θα απορριφθούμε ή όχι;Πραγματικά κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν τι λένε. Φάσκουν κι αντιφάσκουν.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν σου αρέσει μια κοπέλα, την κοιτάς, της δείχνεις με τον τρόπο σου ότι ενδιαφέρεσαι αλλά αυτή δεν έχει δείξει το αντίστοιχο για σένα ώστε να κάνεις το πρώτο βήμα, τότε δεν σε θέλει. Γενικά οι εποχές έχουν αλλάξει. Είναι πολύ εύκολο πια να καταλάβεις αν είναι αμοιβαίο με κάποιον χωρίς καν να μπεις στον κόπο να πιάσεις κουβέντα. Να ξέρεις οι γυναίκες είναι πολύ εκδηλωτικές όταν τις αρέσει κάποιος. Αν κάποια ενδιαφέρεται θα το καταλάβεις και δεν θα πηγαίνεις σε αχαρτογράφητα νερά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon