ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2019 | 11:09

Είναι η μόνη λύση;

Με τον πρώην μου χωρίσαμε εδώ και αρκετούς μήνες, δεν κόψαμε επαφή και μέσα σε αυτούς τους μήνες είχαμε και σεξ.επαφη. Χανόμαστε κατά καιρούς, μετά παίρνει κάποιος τηλ, μιλάμε ,ξαναχανόμαστε. Έχω αρχίσει και φθείρομαι όμως. Να πω εδώ ότι αυτός με χώρισε μετά από 3 ετών σχέση για δικά του θέματα. Τον αγαπάω εννοείται αλλά δεν το μπορώ όλο αυτό. Έχω γνωρίσει αλλά άτομα αλλά δεν προχώρησε σε κάτι πιο σοβαρό πέρα από σεξ. Όμως νιώθω ότι μένω πίσω. Δεν μαλώσαμε και μου είναι δύσκολο μια ωραία μέρα να σταματήσω να του μιλάω λες και είναι εχθρός. Νιώθω ενοχές. Γιατί θα ήθελα μεν να του μιλάω, αλλά χωρίς να νιώθω. Καταλαβαίνω πως μου κάνει κακο αλλά δε ξέρω πώς να του πω ότι δε θέλω να μιλαμε επειδή δεν μπορώ να νιώθω έτσι. Έχω ένα βάρος και ένα άγχος όποτε εμφανίζεται..Από την άλλη νιώθω ότι τον έχω ανάγκη,σαν ασφάλεια. Και ίσως και λίγο fake ικανοποίηση ότι ακόμη και αν χωρίσαμε, εμένα ψάχνει. Αλλά μέχρι εκεί. Όχι για κάτι παραπάνω. Σαν ναρκωτικό, παίρνω την δόση μου ,νιώθω καλά, πέφτω μετά. Δε ξέρω πώς να το χειριστώ για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Να μην χαλάσετε τις καρδιές σας;;;;Δεν μπορείς και καλά στο άσχετο να του πεις "τέλος" "δωσαμε δώσαμε". Σε έχει χωρίσει και έχει δικαιώματα σεξ πάνω σου χωρίς καμία υποχρέωση απέναντι σου και χρειάζεσαι καβγά για να τον στείλεις στον αγύριστο; Αξία.
"Να μη χαλάσετε τις καρδιές σας..." Μα η δική σου έχει ήδη πονέσει πολύ, τι φοβάσαι; Δεν σου αξίζει να είσαι η καβατζα κανενός. Είχατε μια σχέση, έκανε τον κύκλο της. Πάμε παρακάτω. Δε χρειάζεται να έχεις δικαιολογία για να κόψεις επαφή. Να του πεις την αλήθεια. Ότι αυτή η κατάσταση σε πληγώνει, δεν την αξίζεις και θέλεις να απομακρυνθειτε. Είναι υγιές.
Είσαι η χαρά των αντρών: ο πρώην περνά καλά οπότε θέλει χωρίς να έχετε σχέση. Το ίδιο και όποιος γνωρίζεις γιατί δε θέλεις σχέση, αφού περιμένεις τον πρώην να αναγνωρίσει το μεγαλείο σου και να γυρίσει. Όταν θα ζητήσεις σοβαρή σχέση μην απαιτήσεις γιατί δε σε βλέπει κανένας σοβαρά.
Scroll to top icon