ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2019 | 11:27

Μήπως..

Είμαι εγώ υστερικια η έχω δίκιο που νευριάζω? Μένω μακριά από τις δικούς μου στο σπίτι του συντρόφου μου κοντά 2μιση χρόνια..μενουμε δηλαδη μαζί με την αδερφή του και την μικρή της κόρη που ειναι 6 έτων..εμενα αυτό το πράγμα δεν μ'αρέσει θέλω το χώρο μου την ησυχία μου δεν αντέχω της τσιριδες όλη μέρα όχι τόσο του παιδιού αλλά αυτης που το κυνηγάει όλη μέρα...η αδερφή του μου την λέει συνέχεια γενικά πετάει πικροχολιες...και δεν την αντέχω.. Αυτή δεν έχει άντρα και ο δικός μου άντρας έχει γίνει προστάτης τους αλλά δεν το αντέχω αυτό. Τον Άγαπαω πολύ θέλω να είμαι μαζί του του έχω πει πολλές φορές να πάμε σε ένα δικό μας σπίτι και μου βρίσκει δικαιολογίες συνέχεια..θα πάμε λέει αν μείνω έγκυος.. Και έχουμε και το άλλο ντριμ ντριν τα τηλέφωνα όλη μέρα από την μάνα τους..ακιυστε πρώτη λέξει που λέει. Τι φάγατε που θα πατε πότε θα γυρίσετε? Ε νευριάζεις η όχι? Πως θα κάνουμε οικογενεια κυρά μου αφού είναι προστάτης άλλης οικογένειας Ε?
1
 
 
 
 
σχόλια
πρεπει να βρεθούν κάποιες ισορροπίες σαυτο το σουλθετο ........................ κι εσυ δίκιο εχεις κι ο αντρας σου ................... ας φερετε σωστά κι η άλλη ομος η γκαμηλο !!!!!!!!!!
Scroll to top icon