ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2019 | 11:52

Πφφ

Εχω νευριασει τοσο πολυ. Το ηλιθιο αφεντικό του μπαμπα μου του ριχνει ευθύνες για κατι που ξεκαθαρα δεν ειναι δικο του λαθος. Ο μπαμπας μου προσπαθούσε διαρκως να του μιλησει και να του εξηγησει οτι αν δεν εχει οσα χρειαζεται δεν μπορει να κανει σωστα την δουλειά του. Αυτος ουτε ενα τηλέφωνο δεν σηκωνε για να δει τι χρειάζεται. Καθε φορα που υπήρχε κάποιο προβλημα και ο μπαμπας μου προσπαθούσε να του το αναφερει αυτος ηταν εξαφανισμενος. Πολλες φορες ετρεχε για πράγματα που δεν ηταν δικη του υποχρέωση κάνοντας αγγαρειες και πολλες φορες βάζοντας αυτος τα εξοδα προκειμένου να αγορασει οτι χρειάζεται. Και αυτος οχι μονο δεν εκτίμησε τιποτα αλλα τον κατηγορεί κιολας. Καλα ειναι και ο μπαμπας μου βλακας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι συγκινητικό πόσες λεπτομέρειες γνωρίζεις για τη δουλειά του μπαμπά σου και το αφεντικό του.Και πόσο έννοια τον έχεις. Κατά τα λοιπά η ιστορία σου, σίγουρα θα βρει ανταπόκριση και σε δικές μας εμπειρίες, κάτι που με κάνει να σκέφτομαι ότι τελικά η στήλη είναι ένα ωραιότατο "Εγώ να δεις τι έπαθα".Αυτα.
Scroll to top icon