ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2019 | 00:55

Πως να εισαι κοπελα?

Θελω να περιποιουμαι παραπανω τον εαυτο μου γιατι αυτη τη στιγμη δεν κανω τιποτα,οι αντρες προσεχουν την εμφανιση τους περισσοτερο απο εμενα.Το θεμα μου ειναι το εξης : τα λεφτα.Αν δεν εχεις λεφτα δεν μπορεις να αλλαξεις γκαρταρομπα ή εστω να την σουλουπωσεις λιγο.Οσο για την φατσα μου στην οποια δεν κανω απολυτως τιποτα και εκει εχω θεμα.Πολυ ευαισθητη επιδερμιδα ευτυχως δεν εχω ακμη αλλα το οποιοδηποτε λαθος προιον να μπει πανω ειτε δημιουργει καψιμο ειτε σπυρακια.Εκανα 1 χρονο να βρω μια ενυδατικη(ειναι το μονο που χρησιμοποιω).Ο αδερφος μου με κοροιδευει και λεει τι κοπελα εισαι εσυ ουτε μακιγιαζ δεν βαζεις και του λεω σαμπως ειναι φθηνο?Αλλα αν χρειαζομαι 1 μηνα να μαζεψω λεφτα για ενα προιον(χωρις να χαλαω αλλα χρηματα μιας και δεν βγαινω ποτε) μεχρι να εχω ενα ολοκληρωμενο ραφι με τα απαραιτητα θα μου παρει αν βαλεις και τα trial and error λογω ευαισθησιας τουλαχιστον 2 χρονια.Για την γκαρτναρομπα δεν το συζηταω ουτε καν μονο μπλουζακια και τζιν εχω.Και οχι δεν τα λεω ολα αυτα για να βρω γκομενο για την ακριβεια δεν ψαχνομαι αλλα μιας και ημουν παντα ατομο με χαμηλη αυτοπεποιθηση εχω συνειδητοποιησει οτι αν δεν φτιαξω λιγο το απ'εξω(γιατι με το απο μεσα ευτυχως εχω κανει καποια προοδο τουλαχιστον αυτο ειναι τσαμπε) δεν νιωθω και πολυ καλα....
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να γίνεται η γυναίκα σαν καρνάβαλος και να παστώνεται σαν το τοίχο για να είναι ''ωραία''. Μπορείς όντως να αγοράσεις απλά καλλυντικά σε οικονομικές τιμές και ρούχα από στοκ και προσφορές. Αν μένεις σε πόλη με λαϊκή επίσης. Μια κρέμα προσώπου, αφρό καθαρισμού, μπορείς να φτιάξεις μάσκες ομορφιάς με υλικά κουζίνας.
Δύο προτάσεις μου την έδωσαν απίστευτα στα νεύρα. Ο τίτλος που γράφει πώς να είσαι κοπέλα, και εκεί που γράφεις πώς ο αδελφός σου σε κοροϊδεύει επειδή δεν είσαι αρκετά γυναίκα για αυτόν, εφόσον δεν φοράς μακιγιάζ και δεν ντύνεσαι σύμφωνα με κάποια πρότυπα που υπάρχουν στο κεφάλι του και σε αρκετών άλλων ίσως. Αν θες να αλλάξεις θα το κάνεις επειδή εσύ θες, με όσα χρήματα διαθέτεις και θα τα ξοδέψεις όπου θες και όσα θες.
H essence και η golden rose εχουν πολυ οικονομικα προιοντα,την πρωτη τη βρισκεις στα χοντος, τη δευτερη σε πιο μικρα μαγαζια,μιλαμε για μασκαρα με 3 ευρω πχ. και εχουν μια χαρα ποιοτητα και ποικιλια. Για ρουχα βρισκεις μερικα ωραια πραγματα στα second hand.Επισης μπορεις να ψωνιζεις τελος εποχης,δηλαδη καλοκαιρινα τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι και ειναι ολα σε προσφορα και χειμωνιατικα την ανοιξη,δε χρειαζεται να παρεις τη τελευταια λεξη της μοδας,κλασσικα κομματια που ξερεις οτι θα φορεσεις και να μπορεις να τα συνδιασεις.Βρες 5 βασικα προιοντα περιποιησης που ταιριαζουν σε σενα και εχε αυτα,δε χρειαζεται να εχεις 5 διαφορετικες κρεμες για ολες τις ωρες της μερας,συνηθως μια ενυδατικη,ενα προιον καθαρισμου και αντε και καμια λοσιον.
Οι αλυσιδες καταστηματων (τα γνωστα οικονομικα) εχουν απειρα φορεματα και φουστες σε τιμες πιο χαμηλες απο ενα τζιν, μπορεις να ξεκινησεις εκει.Ενα βερνικι νυχιων δεν ειναι τοσο ακριβο, και δε χρειαζεαι να βαφεσαι καθε μερα σα να πηγαινεις σε γαμο. Μια απλη μασκαρα και ενα κραγιον που σε κολακευει (συν ενα ελαφρυ makeup αν εχεις προβλημα με το δερμα σου) ειναι αρκετα. Θα σου ελεγα να επενδυσεις σε ενα καλο makeup, αλλα τα υπολοιπα (σκιες, μασκαρα, κραγιον) μπορουν να ειναι πιο οικονομικες επιλογες.Θα σου ελεγα να ζητησεις βοηθεια απο καμια φιλη σου που ξερει απο αυτα. Δε χρειαζεται να κανεις αλλαγη γκαρνταρομπας με τη μια, αλλα ενα θηλυκο μπλουζακι πανω απο ενα τζιν (αντι για t-shirt) ή ενα t-shirt με μια φουστα σου αλλαζει αμεσως την εμφανιση.
Δοκιμές στα καλλυντικά μπορείς να κανείς με τα δείγματα που δίνουν τα καταστήματα Αν καταφέρεις να βρεις τα προϊόντα της εταιρίας που δεν σου προκαλεί προβλήματα μετα απλά αλλάζεις τις αποχρώσεις ανάλογα με την εποχή
Κοιτά γενικά όσον αφορά τα χρήματα υπάρχουν πολύ φτηνές λύσεις για ρούχα όπως second hand ακόμα και λαϊκή(δεν κάνω πλακα έχω πάρει πολύ ωραία ρούχα από λαϊκές?). Έπειτα μπορείς να περιποιήσεις τον εαυτό σπυ με λύσεις στο σπίτι όπως να φτιάξεις μια μάσκα, να φτιάξεις τα φρύδια σου, να βρεις τι μακιγιάζ σε κολακεύει κλπ κλπ αυτά έχουν επιρροή στην αυτοπεποίθηση μας και βοηθάνε. Ωστόσο πιστεύω ότι το πιο σημαντικό για να εκπέμπεις ομορφιά είναι η αυτοπεποίθηση και να αγαπησεισ τον εαυτό σου. Πρέπει να το δουλέψεις και να το πιστέψεις. Στην αρχη μπορείς να το προσποιηθεις «fake it,till you make it” όπως λένε και ύστερα θα το υιοθετήσεις γιατί αν το σκεφτείς αυτό που σε κρατά απ την αυτοπεποίθηση είναι μονο το μυαλό σου. Σκέψου τον εαυτό σου πως ακριβώς θες να είναι πχ τι κοινωνικές δεξιότητες θες να έχει, πως να αντιδράει στα επικριτικά σχόλια, πως θες να κινείσαι, τι θες να εκπεμπεις. Αν είσαι όπως φαντάζεσαι δεν θα ήταν καλύτερη η ζωή σου; Σίγουρα ναι , όποτε μην κρατάς άλλο τον εαυτό σπυ πίσω, δούλεψε το και θα δεις βελτίωση στην αυτοπεποίθηση σπυ και απ τη πρώτη μέρα. Επίσης μην συγκρίνεις τον εαυτό σπυ με άλλες κοπέλες αυτό υποτιμά τον εαυτό σπυ άσχετα με το με ποια κοπέλα συγκρίνεσαι, γιατί κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και σίγουρα εσυ έχεις χαρίσματα στα οποία δεν δίνεις σημασία. Και σίγουρα σίγουρα μην πιστεύεις αυτά που βλέπεις στη τηλεόραση και στο Instagram γιατί οκά αυτά είναι ένα ψέμα και δεν υπάρχει κανένας τέλειος. Good luck!?
Scroll to top icon