ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2019 | 21:01

Έκανα την αρχή αλλά μπερδευτηκα

Με τα πολλά πολλά έκανα την κίνηση και της μίλησα την ώρα που έκανε κάτι δουλειές στο μπαλκόνι της........της είπα να τη βοηθήσω λίγο κ της είπα μένα ψιλοπειραγμα ότι ένα λουλούδι στο παράθυρο στο σπίτι της εγώ το άφησα έτσι γτ μπορεί να της άρεσε..........αφού έκανε λίγο την ανίδεη μετά κατάλαβε κ το είδε ένας γείτονας λέει κ της τοπε κ δεν ήξερε από πού.........τεσπα απλά έγειρε λίγο σκυφτά το κεφάλι της μένα χαμογελακι και Μ είπε σευχαριστω κ ξαναμπήκε σπίτι της χωρίς να το συνεχίσει να πει κάτι γι'αυτό.........δεν είναι παντρεμένη το ξέρω αλλά δεν ξέρω αν είναι με κάποιον κ δεν την βλέπω συχνά απλά μαρεσει πολύ κ το δοκιμασα.......οι γυναίκες θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στη μεταφραση το συνεχίζω εγώ η όχι μήπως?
6
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως είναι λίγο ντροπαλή και γι'αυτό να αντέδρασε έτσι. Ίσως πάλι έχει κάποιον άλλον στη ζωή της. Μην της στείλεις από Fb γιατί πιστεύω μέχρι τώρα τα πήγες πολύ καλά. Συνέχισε να βαράς σκοπιές έξω απ' το μπαλκόνι σου και σίγουρα θα την ξανά δεις. Και μετά πάει από.μονο του.
Εγώ λέω συνέχισε και όπου βγει. Σιγά ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ; Καλύτερα να ξέρεις ξεκαθαρα παρά να σπυ μείνει αποθημενο.Υ.Γ. Να ξέρεις ότι αυτά τα «και θέλει και δε θέλει» είναι τα πιο ωραία, τα τελείως ξεκαθαρα είναι βαρετά.
Scroll to top icon