ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2019 | 04:26

Έμαθα καταλάθος πως η μητέρα μου είχε σχέση...

Είμαι 26. Σε μερικούς μήνες θα φύγω στο εξωτερικό (αν όλα πάνε καλά) και θα αφήσω το σπίτι των δικών μου και θα πάρω τον δρόμο μου. Απλά και πάλι σε αυτή την ηλικία μου προκάλεσε σοκ η συγκεκριμένη εξέλιξη, Σιχάθηκα την μητέρα μου, αλλά σε κάποιο βαθμό καταλαβαίνω γιατί έγινε, καθώς ο πατέρας μου αποτελεί αρκετά προβληματικό βιαίο άτομο, με θέματα τζόγου, αλκοολισμού και νεύρων. Τελοσπάντων, αποφάσισα πως θα φερθώ λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν θα αναμιχθώ, θα ξεκουμπιστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ας κάνουν ότι τους αρέσει μετά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά σου προτείνω ηρεμία... Μην κατακρίνεις τη μητέρα σου. Προσπάθησε να μπεις στη θέση της και να καταλάβεις γιατί μπορεί να το έκανε αυτό. Αν ο πατέρας σου είναι όπως μας τον έχεις περιγράψει, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η μάνα σου ίσως χρειαζόταν μια στήριξη, μια παρηγοριά την οποία δεν μπορούσε να βρει μέσα στο γάμο της. Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και οι σχέσεις δοκιμάζονται. Δεν επικροτώ την απιστία αλλά δεν πρόκειται να "λιθοβολήσω" τη μητέρα σου διότι κανένας δεν είναι αναμάρτητος. Επίσης, δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και τι θα έκανες εσύ, αν μια μέρα βρισκόσουν στη θέση της, μέσα σε έναν αδιέξοδο γάμο... Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και με τον καιρό οι απαντήσεις που αναζητάς ίσως να έρθουν από μόνες τους.
Scroll to top icon