ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2019 | 19:32

γιατι???

Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί στην ζωή μου εχώ συνάντηση ανθρώπους που το μόνο που κοιταζαν σε εμένα ήταν το στήθος μου αλλά και το πρόσωπο μου γνώριζα αγορια είτε φίλους είτε στο Facebook είτε ακόμη και στο δρόμο και ήταν η περισσότεροι σε φάση πωπο κουκλα τέλειο στήθος πρωσοπο μια θεά κάνεις από αυτούς όμως δεν θέλησε να με μάθει να δει τι άνθρωπος είμαι να μάθει τι έχω κάνει με τη ζωή μου να μου προτείνει μια γνωριμία χωρίς σκοπό το σεξ.... συνήθως όσοι έχω γνωρίσει θέλουν κάτι ερωτικο μαζί μου ακόμη και ο φίλος μου από παιδιά μαζί πολλα χρονια και σε μια στιγμή μου λέει είσαι πολύ όμορφη και μου αρέσεις και τσουπ άρχισε να πιάνει... Τώρα θα μου πείτε μερικοι τι σε χαλάει σε αυτό πολλές θα θέλανε να νέ στην θέση σου με πλούσιο στήθος χωρίς να έχεις επέμβει όχι σας διαβεβαιώνω θα ήθελα πολύ κάποιον που πρώτα θα με κοιτάξει σαν άνθρωπο και έπειτα ας δει και το στήθος και το πρόσωπο και όλα... μετράνε αλλά πράγματα γιατί στο τέλος δεν θα έχει σημασία τόσο το σώμα αλλά ο άνθρωπος!! Αν κάνω κάπου λάθος να μου πείτε αλλά πραγματικά δεν ξέρω γιατί ενθουσιαζονται τόσο.....
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ από αυτή την εξομολόγηση τι να πρωτοσχολιασω;Καλή μου κοπέλα, τα κόμματα και οι τελείες του Θεού είναι. Γιατί τέτοια απαξίωση σε αυτά; Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να τελειώσω το κείμενο. Επίσης "να' ναι στην θέση σου", όχι "να' νε". Πρόσωπο και όχι πρωσοπο. Είπαμε και εμείς δεν είμαστε φιλόλογοι, όλοι κάνουμε λάθη, εσύ το παράκανες! Υγ. Υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ στην εφηβεία είχα αποκτήσει ψυχολογικά λόγω του μεγάλου στήθους. Οι συμμαθήτριες μου με έλεγαν βυ... ρου και ντρεπόμουν . Σε όλο το γυμνάσιο δεν έβαλα ποτέ μπλούζα με V κόψιμο. Πλέον, βέβαια, το θεωρώ το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας!
μπορεί να συναντήσεις και ανθρωπους που θα κοιτάνε τα νύχια των ποδιών σουπάντως ένα κολλήμα με το στήθος το έχεις μπορώ να πώ.εκτός απο την πρώτη εντύπωση είναι στο χέρι σου (ή στο στήθος σου χαχχα) ο άλλος να σε εκτιμήσει για κάποιο άλλο χαρακτηριστικό, το διαθέτεις ?
Για να θελήσει κάποιος να σε γνωρίσει και να μάθει ποιά στ' αλήθεια είσαι, θα πρέπει να προκαλέσεις το ενδιαφέρον του να δει ότι έχεις προσωπικότητα και πράγματα να πεις. Ένα ελκυστικό παρουσιαστικό από μόνο του (το έχουμε πει 1.000.000 φορές) ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. Σε συνδυασμό με μια δυνατή προσωπικότητα ανοίγει πόρτες και διευκολύνει πολύ τις διαπροσωπικές σχέσεις. Αλλοιώς οδηγεί σε καταστάσεις σαν αυτές που περιγράφεις.
Υπάρχουν αρκετές γυναίκες με μεγάλο στήθος που δεν προκαλούν μόνο το σεξουαλικό ενδιαφέρον των ανθρώπων. Και όχι, δεν νομίζω να σου πει καμία ότι θα ήθελε να είναι στη θέση σου.Ο παιδικός σου φίλος απλώνει χέρι λες. Κοπέλα μου συγκεντρώσου, ξέχνα ότι έχεις μεγάλο στήθος για να το ξεχάσουν και οι άλλοι. Επίσης μάθε να βάζεις όρια. Υποθέτω ένας παιδικός φίλος ξέρει μέχρι που τον παίρνει.
Scroll to top icon