ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2019 | 19:34

Νεα απο το νοσοκομειο

Ειπα πως θα σας πω νεα και θα το κανω.Καταρχην ευχαριστω για τις ευχες σας, μου δωσατε πολυ κουραγιο...Ανιδιοτελείς κουβέντες, τις εκτιμω βαθυτατα.Ηρθαμε στο νοσοκομειο...Ιογενής λοίμωξη είπαν.Αιτία άγνωστη...Σχεδόν.Θα του πάρουν δείγμα από τον μυελό τον οστών γιατί εκεί εντόπισαν την πηγή του προβλήματος...Δεν μπορούν να αποκλείσουν καμία πιθανότητα μας ειπαν.Απο "απλη" ιωση μεχρι λευχαιμια. Τον εχουν βαλει στην αιματολογικη κι εκει δεν επιτρεπουν συνοδους και καπως δεν αισθανομαι καλά. Εχω μουδιάσει..Οσο κι αν προσπαθω να μην προτρεχω βουιζει το κεφαλι μου. Το προαισθημα μου λεει άλλα, τα δειγματα λένε άλλα. Ισως δεν μπορειτε να καταλαβετε, αλλα πρεπει να ειναι καλα.Ειχαμε πει να παντρευτουμε σε κανα δυο χρονια. Εγω τον καθυστερουσα γιατι ειμαι 25 κι αυτος στα 27 και του ζητησα να μην βιαστουμε ακομα, να γινουν ολα σιγα σιγα.Να βρω μια δουλεια..Να μεινουμε μαζι. Κι ολο και ωριμαζε η ιδεα μεσα μου κι ολο και το συζητουσαμε. Μου λεει συνεχεια, εγω αν μου πεις το ναι τωρα, αυριο σε παντρευομαι. Και μετα παιδάκια γιατι λαχταραει να κανει μεγαλη οικογενεια. Κι εγω ηθελα να μεινουμε μαζι να παρουν ολα τον δρομο τους, αλλα καθε φορα κι ενα εμποδιο μπροστα μας. Ομως αυτο το εμποδιο δεν το υπολογιζα.Στον διαολο και τα λεφτα κι οι δυσκολιες. Ολα μαλακίες. Εχω τοση αναγκη να πιστεψω καπου, να παρω δυναμη, αλλά εχω τοσο θυμο μεσα μου.Κι ο θυμος μου τα νικαει ολα. Γιατι αυτον; Αλλοι κανουν εγκληματα κι εκεινου το εγκλημα ηταν που φροντιζε ολους τους αλλους κι οχι τον ιδιο.Αυτο ειναι το ευχαριστω της ζωης. Του Θεου. Αυτον βρηκε να δοκιμασει; Πόσο ακόμα...Εκεινος πιστευει...Εγω σωπαινω γιατι τσακωνομαστε.Και εχω τοσο θυμο και τρεμουλο που τωρα κι αν δεν θελω να πιστεψω σε τιποτα. Μονο θυμός. Να χετε υγεία..Ευχαριστω για την υποστηριξη
10
 
 
 
 
σχόλια
Έχοντας περάσει δύο πολύ δύσκολους μήνες με αντίστοιχο θέμα υγείας του πατέρα μου, ευτυχώς όλα πήγαν καλά, θέλω να σου πω αρχικά ότι πολλές φορές γίνονται εγκληματικά λάθη σε βιοψιες. Εάν προκύψει κάτι σοβαρό και έχετε τη δυνατότητα, να ψάξετε για δεύτερη γνώμη. Στον πατέρα μου έγινε λάθος διάγνωση ενώ ηταν απολύτως υγιής. Έπρεπε να φύγουμε από επαρχία για να βρούμε άκρη αλλά σταθήκαμε τυχεροί. Τέλος πάντων αύριο πάμε Τήνο οικογενειακώς. Δεν είμαι της θρησκείας αλλά θα ανάψω ένα κερί για τον άνθρωπο σου. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουν όλες οι χαρές που ονειρεύεστε.
Εύχομαι από καρδιάς να είναι περαστικά. Κράτησε την ψυχραιμία σου και να πιστεύεις στο καλύτερο. Βλέποντας και κάνοντας, μην απελπίζεσαι σε παρακαλώ και προσπάθησε να αποβάλλεις τον θυμό που νιώθεις. Σου κατασπαράζει όλη σου την ενέργεια.
Ελα βρε ηρέμησε, όλα καλά θα πάνε. Το πολύ πολύ να μείνει καμιά βδομάδα μέσα με αντιβίωση και όλα καλά. Εύχομαι να μην είναι κάτι χειρότερο. Ιογενής λοίμωξη μπορεί να είναι από 100 διαφορετικές αιτίες, γιατί το μυαλό σου να πάει στο πιο περίπλοκο και στο χειρότερο.
Με έχεις συγκινήσει τ ομολογώ. Μακάρι να πανε όλα μα όλα κλα να μην είναι τπτ σοβαρό !!!!!! Να βγει από και πιο υγιής από ποτε και να παντρευτείτε να κάνετε παιδάκια !! Όλα καλά θα πανε θα το δεις. Τώρα είναι λογικό να είσαι αγχωμένη και εγώ έτσι θα ήμουν. Αλλά όσο δύσκολο και αν είναι προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά .. πολλές φορές πιστεύουμε τα χειρότερα πλάθουμε σενάρια στο μυαλό μας αλλά τελικά στο τέλος είναι όλα μια χαρά. Προσευχήσου στον Θεό είναι μεγάλος..
Scroll to top icon