ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2019 | 15:27

.

Κάθε φορά που μιλάω με συγγενείς που έχω να δω καιρό μου λένε άντε και του χρόνου με ένα καλό παλικάρι. Λες και έρχεται κατά παραγγελίαΜε κάνουν να νιώθω περισσότερο μόνη!
8
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιοι το λένε ειλικρινώς από την καρδιά τους. Κάποιοι το λένε με χαιρεκακία. Και κάποιοι, που έχουν κόρες, εάν πάρεις ''καλύτερο'' άντρα από το γαμπρό τους, θα λυπηθούν αφάνταστα που ''τον τύλιξες''. Εύχομαι τα καλύτερα για σένα.
Ευχή σου δίνουν! Εμένα μου το λέει μία θεία που μένει εις τας Αθήνας και γελάω επειδή το λέει τσιριχτά εκ καρδιάς και ακούγεται από το ακουστικό. Το λένε καλοπροαίρετα, μη σκας.:)χαχαχα
Λίγες το λένε έτσι αστεράκι μου ...οι περισσότερες είναι χαιρέκακες ...και όταν πιάνεις κουβέντα για τα παλικάρια τους νιώθεις ανακούφιση που δε εχεις παλικάρι σαν τα δικά τους ...αα η νεραιδουλα που μου ειπες πια ειναι? ...είμαι λίγο εδώ.
Εμένα αυτή η θεία είναι πολύ καλή. Είναι καλός άνθρωπος και τη ξεχωρίζω. Οι περισσότερες το ξέρω είναι κακίστρες.Η night black fairy μια καλή ψυχή είναι η νεραϊδούλα.
Scroll to top icon