ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2019 | 20:50

Ψεματα αλλα γιατι?

Με το αγορι μου ειμαστε αρκετα χρονια μαζι, σε διαφορετικες σχολες και στις εξεταστικες συνηθιζουμε να ρωταμε ο ενας τον αλλον ποτε δινει το επομενο και τι μαθημα ειναι. Οχι για καποιο συγκεκριμενο λογο,ετσι κουβεντα να γινεται που λεμε. Πριν λιγες μερες μου ειπε οτι θα εδινε το ταδε μαθημα. Επειδη δε θυμομουν τι ωρα δινει και δεν ηθελα να παρω τηλ επειδη μπορει να ηταν στο αμφιθεατρο λεω ας τσεκαρω το προγραμμα της εξεταστικης του. Και βλεπω οτι το μαθημα που μου ειπε δεν υπηρχε στο προγραμμα της συγκεκριμενης μερας. Μου φανηκε περιεργο και κοιταξα και τα προηγουμενα μαθηματα. Κανενα μαθημα δεν ηταν αυτο που μου ειπε. Οι ωρες που μου ελεγε οτι δινει ηταν οντως αυτες. Μαλλον δηλαδη. Γιατι μου εστειλε πριν παει για να δωσει καποιες φορες. Αλλα κανενα μαθημα απο αυτα που μου ειπε δεν ηταν στις μερες που μου ειπε. Μαλιστα τα εψαξα στο προγραμμα και ηταν τελειως αλλες μερες. Με προβληματισε παρα πολυ ολο αυτο. Εννοω τι λογο εχει να πει ψεματα γιατι κατι τοσο χαζο και ασημαντο? Δεν του εχω πει κατι αλλα το σκεφτομαι. Ειμαι υπερβολικη?
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν ειναι απο τους φοιτητες που δεν διαβαζουν, υπαρχει η περιπτωση να μην ειχε ιδεα τι εδινε, απλα να πηγαινε για να δει τα θεματα και να δωσει λευκη κολλα.
Scroll to top icon