ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2019 | 00:01

Λοιπον...

Εδω και 1 χρονο παω σε ψυχολογο. Εφτασα σε αθλια κατασταση για να παω. Σταδιακα αρχισα να νιωθω οχι καλα-καλα αλλα ουδετερα, οπως ενιωθα παντα, ηρεμα,ισορροπημενα. Ελυσα αρκετα απο τα αλυτα προβληματα χρονων μεσα μου και αλλαξε ο τροπος που βλεπω πολλα πραγματα. Παρολα αυτα μου κατι που δεν λεει να αλλαξει ειναι ο τροπος που βλεπω τις γυναικες. Θελω να διευκρινησω ακριβως τι εννοω. Τις θεωρω τοσο υπεροχες που δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να βρουν σε εμενα. Λατρευω να κανω συζητησεις μαζι τους, να τις ακουω, το ποσο διαφορετικα σκεφτονται μου κεντριζει το ενδιαφερον σαν κατι τοσο αγνωστο για μενα. Αυτο ομως μπαινει εμποδιο στο ερωτικοκομματι. Γιατι στις σπανιες περιπτωσεις που θα δω καποια κοπελα ερωτικα θα αρχισουν μεσα μου οι ερωτησεις τυπου" τι μου βρισκει, με κοροιδευει μηπως; ".Το θεμα εδω ειναι οτι αυτο δεν ξεκιναει οπως συνηθως γινεται απο χαμηλη αυτοεκτιμηση αλλα απο εξιδανικευση του γυναικειου φυλου μετα απο συζητησεις με τον ψυχολογο. Πραγματικα δεν μπορω να βρω τροπο να σταματισω να τις εξιδανικευω. Οποιαδηποτε συμβουλη θα με βοηθουσε αφανταστα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε τι να εξιδανικεύσεις;; Δεν βλέπεις γύρω σου με τι έχεις να κάνεις;; Σε οποιοδήποτε αξιακο σύστημα το 90% των όσων βλέπεις θα καθάριζαν τουαλέτες. Με ποιες νομίζεις ότι έχεις να κάνεις; Το πρόβλημα είναι ότι αυτές ρυθμίζουν την ροή με τον οποίο διανέμεται το σεξ. Ως αποτέλεσμα αν σε δουν ως εχθρό τούς έχεις σεξουαλικά και συναισθηματικά τελειώσει.
Scroll to top icon