ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2019 | 11:30

Η μοίρα μας!!

Έχει καταντήσει ακατόρθωτο να μπορεί να πηγαίνει μια κοπέλα μόνη της για μπανιο στη θαλασσα! Πάντα θα βρεθεί τουλάχιστον ένας λιγουρης -συνήθως γέρος- που θα κοιτάει σαν ξελιγωμενος. Γ24
19
 
 
 
 
σχόλια
Είναι εξαιρετικά άβολο να σε κοιτάει επίμονα κάποιος όχι σε μορφή φλερτ που είναι ωραίο, αλλά επίμονα σαν να είσαι μια ωραία μπριζόλα για φάγωμα. Πόσο μάλλον από κάποιους κάποιας ηλικίας που μπορεί να ήταν πατέρας μας ή και παππούς ακόμα. Πρόσφατα πήγα να αγοράσω κάτι και ήταν όντως κάποιος ξελιγωμένος που λες και συ, που ένιωσα τελείως άβολα και άσχημα όπως κοίταζε. Η αλήθεια είναι πως μια κοπέλα θα κολακευτεί από κάποιον νέο που θα της αρέσει κιόλας, αλλά όλα θέλουν το τρόπο τους ακόμα και εκεί.
Δεν είναι άστειο, άλλο είναι να είναι ο άλλος γνησιος έλληνας γόνος της αστικής τάξης και άλλο ινδός πακιστανός.Στο δεύτερο παίρνεις επιτόπου την αστυνομία.
Φιλε εγω ξερω πολυ καλα τι ειμαι κ δεν εχω ψευδαισθήσεις ουτε το παιζω αθωα. Αυτα (κ αλλα) τα διδάχτηκα στο χωριο που μεγάλωσα (κ ας μην ηταν αστικο περιβαλλον...). Σταματα να είσαι στενομυαλος, ρατσιστής, επηρμενος. Σταματα να νομιζεις οτι το αστικό περιβαλλον που μεγάλωσες κ οι σπουδές (σιγα τα αίματα δλδ- για να σε προλαβω εχω μπολικες απ αυτες κ δεν θεωρω οτι αυτο με καθιστά ιδιαιτερη- ουτε κ σενα) σε καθιστους κελεπούρι. Σταματα να βαζεις αριθμούς στους ανθρωπους κ στον εαυτο σου. Δεν θα σε αξιολογήσεις εσύ, αλλα οι αλλοι. Εσύ κρίνεις οτι εισαι 7αρι, καποιος αλλος ομως οχι, καταλαβες? Οταν τα καταλάβεις ολα αυτα τοτε θα βρεις κ γυναικα. Κ παλι προσπαθώ να σε βοηθησω, κ παλι δεν θα καταλάβεις δυστυχως. Φιλε δε φταιει ο γυαλός. Ισιος ειναι. Εσύ αρμενιζεις στραβά. Φιλικά σου μιλαω, αληθεια.
Καλε που να το βρω το πολιτιστικό υπόβαθρο? Οταν εσενα σου έφερνε η υπηρετρια το πρωινο στο κρεβατι εμενα η γιαγια μου αρμεγε την κατσικα κ μου εβραζε το γαλα να το πιω! Χαχαχα. Να σαι καλα ρε φιλε αληθεια!
Φιλε γιωργο πρεπει να το παραδεχτείς. Για απολιτιστη χωριάτισσα δεν τα καταφερα κ ασχημα. Σε καταφερα να δείξεις οτι εισαι ρατσιστής, σεξιστης, χρυσαυγίτης, επηρμενος, άσχετος απο ζωη κ ανθρωπους, κολλημένος με παρωπιδες. Ελπιζω να προλάβεις να τα διαβασεις προν σου κλεισουν κ αυτον το λογαριασμο με αυτα που δηλώνεις. Πως αισθάνεσαι που την πατάς για 3η φορα απο ενα πλασμα κατωτερης μορφης, καταγωγής κ μυαλού απο σενα?
Scroll to top icon