ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2019 | 02:35

Η μελωδία της ευτυχίας

Έβλεπα το γνωστό μιούζικαλ " η μελωδία της ευτυχίας", το πιο χαρούμενο μιούζικαλ που ξέρω και ένιωσα πιο δυστυχισμένη και άδεια από ποτέ! Ήταν τόσο παραμυθένιο, κάτι που δεν θα είναι ποτέ η ζωή μου! Ζω στα παραμύθια γιατί φοβάμαι να ζήσω στη πραγματικότητα!
4
 
 
 
 
σχόλια
Η ζωή δεν είναι παραμύθι ούτε ένα συνεχές μιούζικαλ και αυτό ισχύει για τις ζωές όλων μας. Αποκωδικοποιησε λίγο μέσα σου τι είναι εκείνο/α που σε κάνουν δυστυχισμένη. Κανένας δεν είναι μόνιμα ευτυχισμένος γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Τα ροζ συννεφάκια δεν σου προσφέρουν τίποτα.Η πραγματικότητα είναι εκείνη που θα σου δώσει εμπειρίες, θα σε εξελίξει ως άνθρωπο και θα σε θωρακίσει για να συνεχίσεις.. Εκτίμησε την λοιπόν και μην αποφεύγεις να την αντιμετωπίσεις.. Φερ'την στα μέτρα σου όσο γίνεται και ζήσε το ταξίδι που σου προσφέρεται.
Αν αντιπαραβάλλεις την πραγματικότητα με κάτι ρομαντικές χαζοχαρούμενες σαχλαμάρες, ίσως υπάρξει πρόβλημα. Ήδη βλέπουμε τις επιπτώσεις. Ζεις στα παραμύθια, στην κοσμάρα σου δηλαδή. Δεν μπορείς να κρυφτείς από την πραγματικότητα, όσο προσπαθείς να της ξεφύγεις, θα ναι πάντα εκεί να σε κυνηγάει. Οι ταινίες είναι απλώς για να μας εμπνέουν. Αν αποκομίζεις από αυτές κάτι που θα σε βοηθήσει στην αληθινή τη ζωή, καλώς. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές, όπως και οι βαρύγδουπες δηλώσεις σου. Άκου εκεί ότι ένιωσες "δυστυχισμένη"και πιο "άδεια από ποτέ". Σύνελθε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon